Du er her: Forside » Hudsygdomme

Hudsygdomme

Emil Henningsen er specialist i hudsygdomme hos patienter i alle aldersgrupper. Hudlægen hjælper dig hurtigt videre med en diagnose, rådgivning og behandling. Hudsygdomme kan give svært forringet livskvalitet og være socialt hæmmende, da huden er synlig for omgivelserne. Kløe, smerter og svie kan ligeledes optræde ved en række hudlidelser og være meget generende. Hudlægen har stor erfaring i at stille diagnoser og tilbyder altid en grundig analyse af dit hudproblem. Hudsygdomme kan skyldes ydre faktorer som infektion, medicin og allergi, men de kan også opstå som immunsystemets overreaktion mod huden. I dag findes der heldigvis gode behandlingsmuligheder overfor de fleste hudsygdomme.

Der tilbydes vurdering af patienter udenom den offentlige sygesikring. Derfor kan vi ikke modtage henvisninger fra egen læge, men du er velkommen som privat person uden henvisning fra lægen eller efter aftale med dit forsikringsselskab. For priser se Emil Hennigsen

Eksempler på hudsygdomme der vurderes:

Acne se evt. Laserbehandling

Bylder (hidrosadenitis)

Eksemer

Forstadier til hudkræft, hudkræft

Hudinfektioner

Hårbundssygdomme

Lichen planus (Lichen ruber)

Modermærker/modermærkekræft

Neglesygdomme

Psoriasis

Rosacea

Sved (hyperhidrose)

Vorter

Mange hudsygdomme og kosmetiske hudproblemer kan behandles uden kirurgi, hvilket kræver kendskab til alternative behandlinger. Vuderer hudlægen, at der er behov for kirurgi til fjernelse af mindre hudområder, opnås det pæneste resultat ofte ved at lade en plastikkirurg udføre indgrebet. Samarbejdet mellem hudlægen og H.C. Andersen klinikkens plastikkirurger er din garanti for et optimalt udrednings- og behandlingsforløb. 

Vejledende priser

Der tages forbehold for prisændringer

  • Emil Henningsen

    Emil Henningsen

 
Site udviklet af Insoft Digital