Du er her: Forside » Hjerteundersøgelser og helbredsundersøgelser

Hjerteundersøgelser

Kardiologi (Medicinske hjertesygdomme)

Hjertemedicinsk Testcenter, Odense
Hjertemedicinsk Testcenter drives af kardiologer, der til dagligt arbejder med højtspecialiserede hjertemedicinske undersøgelser og behandlinger på Odense Universitetshospital.
Centeret tilbyder uden ventetid at foretage vurdering af helbredsstatus med speciel fokus på hjerte-kar-mæssige forhold. Dette foretages på baggrund af en helbredssamtale suppleret med en klinisk undersøgelse, vurdering af blodprøver, blodtryksmåling, hjertekardiogram, lungefunktionsundersøgelse og evt. ekkokardiografi (ultralydsundersøgelse af hjertet).
På baggrund af undersøgelsens resultater rådgives om muligheder for reduktion af risikofaktorer.
Ud over helbredsundersøgelse tilbydes  hjertemedicinsk undersøgelse af kendte eller mistænkte  hjertemedicinske sygdomme evt. med samtidig ekkokardiografisk ultralydsundersøgelse af hjertet. 

Du kan tage direkte kontakt til klinikken, hvis du ønsker en undersøgelse af en speciallæge i hjertemedicin, eller evt. ved ønske om "second opinion"  (ny vurdering af  undersøgelser foretaget af anden læge).
Det samme gælder for patienter, der er tilknyttet Sygesikringens gruppe 2. 

Hvis der påvises behandlingskrævende fund, kan der rådgives om medicinsk behandling samt eventuelt henvises til yderligere relevante undersøgelser. For eksempel kan der ved mistanke om kranspulsåresygdom henvises til røntgenundersøgelse af hjertets kranspulsårer (KAG), mhp. vurdering af behov for ballonudvidelse  eller by-pass operation.
Hvis der påvises sygdomme i hjertets muskulatur eller hjerteklapper henvises til opfølgning med henblik på løbende ekkokardiografisk kontrol eller operationsvurdering.
 

Alle hjerteundersøgelser foretages på 1. sal.
Der er ikke elevator i klinikken, hvorfor man selv skal være i stand til at gå på trapper til 1. sal.

Vejledende priser

Almindelig helbredsundersøgelse 2.500 kr
Standard hjertemedicinsk helbredsundersøgelse 4.900 kr
Ekkokardiografi og klinisk konklusion 2.900 kr
Hjertemedicinsk speciallægeerklæring fra 6.900 kr
Ved Second opinion afhænger prisen af sagens omfang fra 2.900 kr

Der tages forbehold for prisændringer

  • Henrik Nissen

    Henrik Nissen

 
Site udviklet af Insoft Digital