Du er her: Forside » Kosmetiske hudbehandlinger

Kosmetiske hudbehandlinger

Emil Henningsen vejleder i de nyeste kosmetiske behandlinger med fokus på synlige resultater og et minimum af bivirkninger. Internationalt er tendensen klar: hudforyngende behandlinger skal kunne indpasses i en travl hverdag med arbejde og andre gøremål. Alvorlige bivirkninger er uacceptable, hvorfor behandlinger, der giver resultater uden rødme, hævelse, sår og risici for komplikationer, i stigende grad efterspørges.

Der tilbydes en lang række kosmetiske behandlinger efter dit ønske. Eksempler på kosmetiske problemer, der kan behandles:

Acne ar, andre ar (strækmærker, brandsårsar m.m.)

Rynker og linier

Grovporret hud

Skælvorter og gammelmandspletter

Pigmentforandringer

Karudvidelser

Fjernelse af tatoveringer

Der tilbydes mange forskellige typer behandlinger f.eks. behandling med Regenlite laser og CO2 laser, Botox og Restylane, kemiske peelinger, microneedling og TCA cross. Forskellige behandlinger vil med fordel kunne kombineres. Ved en forundersøgelse finder vi sammen ud af, hvad du kunne tænke dig anderledes og hvilken behandling, der er den rigtige for dig.

For information om de enkelte behandlinger henvises til http://emilhenningsen.dk

Sundhedsstyrelsen har på visse kosmetiske behandlinger fastsat en betænkningstid på 48 timer fra forundersøgelse til behandling. Dog kan milde laserbehandlinger og peelinger foregå uden betænkningstid.

 

Vejledende priser

Der tages forbehold for prisændringer

  • Emil Henningsen

    Emil Henningsen

 
Site udviklet af Insoft Digital