Du er her: Forside » Plastikkirurgi

Plastikkirurgi

Kosmetisk plastikkirurgi
Kosmetisk plastikkirurgi er en særskilt del af plastikkirurgien, såvel teknisk som indikationsmæssigt. Teknisk er det således, at patienter, der får udført denne form for kirurgi, som regel er mere bevidste om resultatet og stiller større krav til det synlige resultat end ved anden kirurgi.
Da kosmetiske operationer normalt ikke udføres på offentlige hospitaler, kræver kosmetisk kirurgi, ud over den elementære plastikkirurgiske træning, erfaring andet steds fra. Plastikkirurgerne på Privathospitalet H.C. Andersen Klinikken er derfor uddannet både inden- og udenlands og har stor erfaring indenfor den kosmetiske del af plastikkirurgien.

Mht. indikationen for en evt. operation er det i høj grad patienterne selv, der stiller denne. Dette til forskel fra anden kirurgi, hvor man arbejder med relativ faste indikationer.
For kirurgen drejer det sig derfor om at få et nøjagtigt indtryk af, hvad patienten forventer at opnå ved det påtænkte indgreb, og om den påtænkte ændring ligger indenfor normalområdet. Dernæst vurderes om disse forventninger kan honoreres. Såfremt der er overensstemmelse mellem disse to parametre, er der basis for at udføre et indgreb, og tillige stor sandsynlighed for tilfredshed hos patienten efter endt behandling. Såfremt der ikke er overensstemmelse, vil behandling ikke blive tilbudt, ej heller hvis de påtænkte ændringer ligger udenfor normalområdet.

Ovennævnte gør, at det er vigtigt med en grundig information og samtale mellem kirurg og patient inden behandling. Dette finder sted ved forundersøgelsen, hvor også den nøjagtige pris opgives.

Behandlingsprisen vil, i langt de fleste tilfælde, svare til vejledende pris, men der kan være forhold, der gør, at behandlingsprisen afviger fra vejledende pris.

Den endelige pris opgives her og vil dække den aktuelle behandling samt evt. komplikationer og efterkontroller.

Ifølge Sundhedsstyrelsen, skal der være en uges betænkningstid fra man har modtaget information vedr. kosmetisk kirurgi, til man kan blive opereret. 

Vejledende priser

Forundersøgelse 700 kr
Efterkontroller 0* kr
* Dette gælder KUN indenfor det plastikkirurgiske speciale.

Der tages forbehold for prisændringer

  • Henrik Toft Nielsen

    Henrik Toft Nielsen

  • Jens Pilegaard

    Jens Pilegaard

  • Vivi Bakholdt

    Vivi Bakholdt

 
Site udviklet af Insoft Digital