Du er her: Forside » Plastikkirurgi » Belkyra

Belkyra behandling

Belkyra behandling

Et kosmetisk skæmmende fedtdepot under hagen (også kendt som dobbelthage) er et hyppigt problem. Afhængigt af sværhedsgraden er der en række forskellige behandlingsmuligheder: fedtsugning, hageplastik (hvis der også er meget løs hud), Belkyra, ansigtsløft eller laserbehandling. Den bedste behandling afgøres ved en forundersøgelse.

Belkyra er en injektionsbehandling, dvs. en ikke-kirurgisk behandling. Den aktive ingrediens i Belkyra er syntetisk deoxycholsyre, et naturligt forekommende molekyle i kroppen, der hjælper med nedbrydning og absorption af fedt fra kosten. Når stoffet injiceres i fedtdepotet under hagen ødelægges fedtcellernes cellemembran og fedtcellerne nedbrydes. Herved udløses en vævsreaktion, hvor celleresterne fjernes ved naturlige processer.

Behandlingen
Belkyra injiceres i små depoter i fedtet under hagen. Afhængigt af størrelsen af dobbelthagen er der tale om 20-30 stik. Behandlingen er forbundet med moderate smerter der varer nogle minutter. Det anbefales at tage 1 gram Paracetamol (Panodil, Pinex) ca. 1 time inden behandlingen.

Efter Behandlingen
Lige efter behandlingen afkøles området med is. Man kan forvente ømhed, hævelse, rødme og nedsat følelse i området. Dette forsvinder gradvist i løbet af en uges tid.
Du får en ispose med hjem og kan fortsætte afkøling af området efter behov den første dag.
Man bør tage den med ro den første uge efter behandlingen.

Mængden af fedt der nedbrydes varierer fra patient til patient, og derfor kan der være behov for mere end én behandling.

Den endelige effekt ses efter ca. 8 uger. Her ses man til en resultatkontrol, hvor behovet for evt. yderligere behandling vurderes.

Når det ønskede resultat er opnået forventes der ingen genbehandling. Effekten af behandlingen er permanent, men kan påvirkes af kroppens naturlige aldringsproces samt ved evt. vægtstigning.

Du er velkommen til at have en ledsager med til forundersøgelsen.

 


Revideres igen 14.05.2021

Vejledende priser

Forundersøgelse 700 kr
1. behandling 8.500 kr
2. behandling 5.500 kr
3. behandling 5.000 kr

Der tages forbehold for prisændringer

  • Henrik Toft Nielsen

    Henrik Toft Nielsen

 
Site udviklet af Insoft Digital