Du er her: Forside » Plastikkirurgi » Rynkebehandling

Rynkebehandling

Rynkebehandling foregår først og fremmest i ansigtet. Rynker i ansigtet er et almindeligt aldersfænomen. Det er dog individuelt hvornår de opstår og i hvilket omfang.

Det er ligeledes individuelt i hvilket omfang det generer den enkelte, og om der opstår et ønske om at ”få noget gjort ved det”. Hvis man har generende rynker er der mulighed for at få disse reduceret. Der er overordnet to grupper af behandlingsmetoder: kirurgi og ”andet”. Kirurgi, se øjenlågsoperationer, pandeløft, ansigtsløft og hageplastik.

”Andet” dækker laserbehandling og Botox- og Restylanebehandling, se kosmetiske hudbehandlinger. Det er vanskeligt at opstille regler for, hvornår og i hvilke tilfælde de enkelte metoder skal anvendes.

I mange tilfælde kan flere metoder være ligeværdige, og patienten kan således vælge frit ud fra, hvad der tiltaler den enkelte mest. I andre tilfælde vil en bestemt metode være de andre overlegen. Man kan, ved at klikke ind på denne sides links, få en almen information om de enkelte metoder, og dermed få et indblik i de eksisterende muligheder. Ved forundersøgelsen vil der fagligt blive redegjort for den - eller de - bedste metoder i det enkelte tilfælde.

Du er velkommen til at have en bekendt med til forundersøgelsen.

Ifølge Sundhedsstyrelsen, skal der være en uges betænkningstid fra man har modtaget information vedr. kosmetisk kirurgi, til man kan blive opereret.

Revideres igen 16.05.2021

 

Vejledende priser

Forundersøgelse 700 kr

Der tages forbehold for prisændringer

 
Site udviklet af Insoft Digital