Spring til indhold

Brystforstørrelse med eget fedt

Praktisk information og priser på brystforstørrelse med eget fedt

Kunne du tænke dig større bryster, men du vil ikke have implantater lagt i? Der findes heldigvis også en anden mulighed for at få større bryster, nemlig brystforstørrelse med eget fedt. 

BFO / brystforstørrelse med eget fedt
BFO / brystforstørrelse med eget fedt

Priser på brystforstørrelse med eget fedt

Alle priser er inklusiv:
✓ Patientforsikring
✓ Kontrol
✓ BH

Forundersøgelse til brystforstørrelse med eget fedt

Kr. 700,-

Fedttransplantation til bryst
inkl. efterkontroller

Fra kr. 15.000,-

Fuld bedøvelse

Kr. 5.000,-

Ovenstående pris er kun for fedttransplantation. Dertil kommer et tillæg for de valgte fedtsugningsområder. 

Priseksempel:
Stor fedtsugning af maven: 22.000 kr.

Fuld bedøvelse: 5.000 kr.

Fedttransplantation til bryst: Fra 15.000 kr. 

I alt: Fra kr. 42.000,- 

Hvis du vil have flere kropsområder fedtsuget, er der fuld pris på det dyreste område, og de resterende områder får du til 25%. Se andre priser for fedtsugning her.

Om brystforstørrelse med eget fedt

Brystforstørrelse med eget fedt er en god mulighed for at forstørre brystet 1-2 skålstørrelser uden anvendelse af brystimplantater.

Forudsætningen for en vellykket operation er, at du har fedtdepot(er), som du ønsker at komme af med, og at disse fedtdepoter er store nok til at levere tilstrækkeligt fedt til transplantationsområdet. Dette vurderes i samråd med lægen til forundersøgelsen.

Det er desuden en forudsætning, at brystet har en normal form uden hæng, da det transplanterede fedt i sig selv ikke kan formgive brystet, men blot forstørre dét man har fra naturens side. Såfremt man har hæng på brystet, er det muligt at udføre fedttransplantationen samtidigt med eller efter et brystløft.

Vi beskriver normalt indgrebet som en “win-win operation”: Du får fjernet et uønsket fedtdepot, som du ikke kunne komme af med på anden vis, og fedtet kan samtidig flyttes dertil, hvor du selv synes, at du mangler fedtvolumen, f.eks. på brystet.

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at foretage fornyet fedttransplantation for at opnå den ønskede bryststørrelse.

Et trygt behandlingsforløb

På HCA Klinikken har vi fokus på patienten med kirurger, der lytter til dig og tilrettelægger behandlingen så vidt muligt efter dine ønsker. Du vil være i trygge hænder fra start til slut af behandlingsforløbet, og efter endt operation får du et telefonnummer på kirurgen ved behov for akut lægehjælp.

Ved al plastikkirurgi betaler du for den første forundersøgelse, og alle efterfølgende forundersøgelser og kontroller er gratis.

Vi gør opmærksom på, at behandlingen er individuel, og at resultatet varierer fra person til person.

Patientinformation for brystforstørrelse med eget fedt