Spring til indhold

Fedtsugning af hals

Praktisk information og priser på fedtsugning af hals

Med en fedtsugning af hals får du fjernet uønsket fedt under hagen, som ellers kan være svær at komme af med.

fedtsugning

Priser på fedtsugning af hals

Nedenstående priser er gældende fra den 01.08.2021.

Forundersøgelse til fedtsugning af hals

Kr. 700,-

Fedtsugning af hals

Kr. 11.500,-

Kombination af fedtsugning og hageplastik

Kr. 17.000,-

Tillæg for fuld bedøvelse

Kr. 5.000,-

Om fedtsugning af hals

Ophobning af fedt under hagen og på forsiden af halsen kan for mange være kosmetisk generende. Både overskydende fedt og overskydende hud kan udgøre problemet. Hvis forudsætningerne er der, såsom god hudkvalitet og en isoleret fedtophobning, er fedtsugning af hals en rigtig god og effektiv løsning. 

Ved meget udtalt løshed af huden kan fedtsugning alene ikke klare problemet. I disse tilfælde kan en hageplastik komme på tale eller en kombination af hageplastik og fedtsugning af hals. Du kan læse mere om hageplastik her.

Effekten af en fedtsugning er vedvarende, men resultatet kan påvirkes af faktorer som kroppens naturlige aldring og vægtændringer.

Du får et trygt behandlingsforløb

På HCA Klinikken har vi fokus på patienten, og vores kirurger lytter til dig og tilrettelægger så vidt muligt behandlingen efter dine ønsker. Du vil være i trygge hænder fra start til slut af behandlingsforløbet, og efter endt operation får du et telefonnummer på din behandlende læge, så du altid kan komme i kontakt med lægen i tilfælde af spørgsmål, tvivl eller akutte situationer.

Inden for plastikkirurgi gælder det, at du kun betaler for den første forundersøgelse, og alle efterfølgende forundersøgelser og kontroller er gratis.

Vi gør opmærksom på, at behandlingen er individuel, og at resultatet varierer fra person til person.

Patientinformation for fedtsugning af hals

Covid-19
close slider

Fra den 01. februar skal du hverken vise Coronapas eller test til operationer eller konsultationer. Mundbind vil heller ikke længere være påkrævet.

Du skal selvfølgelig ikke møde op på klinikken, hvis du ikke føler dig rask, så husk at ringe og aflyse din tid.