Spring til indhold

Fedtsugning af hals

Praktisk information og priser på fedtsugning af hals

Med en fedtsugning af hals får du fjernet uønsket fedt under hagen, som ellers kan være svær at komme af med.

fedtsugning

Priser på fedtsugning af hals

Nedenstående priser er gældende fra den 01.08.2021.

Forundersøgelse til fedtsugning af hals

Kr. 700,-

Fedtsugning af hals

Kr. 11.500,-

Kombination af fedtsugning og hageplastik

Kr. 17.000,-

Om fedtsugning af hals

Ophobning af fedt under hagen og på forsiden af halsen kan for mange være kosmetisk generende. Både overskydende fedt og overskydende hud kan udgøre problemet. Hvis forudsætningerne er der, såsom god hudkvalitet og en isoleret fedtophobning, er fedtsugning af hals en rigtig god og effektiv løsning. 

Ved meget udtalt løshed af huden kan fedtsugning alene ikke klare problemet. I disse tilfælde kan en hageplastik komme på tale eller en kombination af hageplastik og fedtsugning af hals. Du kan læse mere om hageplastik her.

Effekten af en fedtsugning er vedvarende, men resultatet kan påvirkes af faktorer som kroppens naturlige aldring og vægtændringer.

Et trygt behandlingsforløb

På HCA Klinikken har vi fokus på patienten med kirurger, der lytter til dig og tilrettelægger behandlingen så vidt muligt efter dine ønsker. Du vil være i trygge hænder fra start til slut af behandlingsforløbet, og efter endt operation får du et telefonnummer på kirurgen ved behov for akut lægehjælp.

Ved al plastikkirurgi betaler du for den første forundersøgelse, og alle efterfølgende forundersøgelser og kontroller er gratis.

Vi gør opmærksom på, at behandlingen er individuel, og at resultatet varierer fra person til person.

Patientinformation for fedtsugning af hals