Spring til indhold

Indadvendte brystvorter

Praktisk information og priser på indadvendte brystvorter

Indadvendte brystvorter (inverterede papiller) kan være medfødt eller udvikle sig senere i puberteten eller i voksenlivet. For mange kvinder kan det virke generende. På HCA Klinikken har vores speciallæger stor erfaring med korrektion af indadvendte brystvorter. For at du føler dig mest tilpas, vil den samme speciallæge følge dig gennem hele behandlingsforløbet fra start til slut.

Henrik Toft Nielsen

Priser

Forundersøgelse

Kr. 700,-

Korrektion af indadvendte brystvorter i lokalbedøvelse (begge sider)

Kr. 8.500,-

Korrektion af indadvendte brystvorter i lokalbedøvelse (én side)

Kr. 6.500,-

Om indadvendte brystvorter

Indadvendte brystvorter kan være medfødt eller udvikle sig senere i puberteten eller i voksenlivet. Ofte er der en vis arvelighed i forekomsten, og det forekommer hos ca. 2% af alle kvinder.

Ved den medfødte tilstand er der ikke behov for yderligere udredning, mens der skal udredes for eventuel underliggende ondartet lidelse ved den erhvervede tilstand.

Tilstanden skyldes forkortelse af mælkegange og dannelse af fibrøse strøg under brystvorten. Langt oftest giver det kosmetiske gener, problemer med amning, risiko for fugt og lugtgener fra området.

Kirurgi kan komme på tale, såfremt at konservativ behandling ikke ønskes eller ikke er tilstrækkeligt. Kirurgi kan være egnet til patienter, som har haft manglende effekt af konservativ behandling.

Der anvendes en række forskellige kirurgiske metoder til korrektion af indadvendte brystvorter. Princippet i alle operationsteknikkerne er deling af de fibrøse strøg, der binder brystvorten nede og sikring af positionen med indvendige tråde.

Forventet resultat af operationen
Ved operationen overskæres nedbindende fibrøse strøg og mælkegange. Der sys med selvopløselig suturer i dybden. Den efterfølgende arvævsdannelse under helingsperioden vil sikre brystvortens position fremme.

På trods af kirurgien kan der forekomme tilbagefald med fornyet kontraktion og indtrækning til følge. Såfremt det sker inden for det første år, vil vi tilbyde gratis korrektion af dette.

Du får et trygt behandlingsforløb

På HCA Klinikken har vi fokus på patienten, og vores kirurger lytter til dig og tilrettelægger så vidt muligt behandlingen efter dine ønsker. Du vil være i trygge hænder fra start til slut af behandlingsforløbet, og efter endt operation får du et telefonnummer på din behandlende læge, så du altid kan komme i kontakt med lægen i tilfælde af spørgsmål, tvivl eller akutte situationer.

Inden for plastikkirurgi gælder det, at du kun betaler for den første forundersøgelse, og alle efterfølgende forundersøgelser og kontroller er gratis.

Vi gør opmærksom på, at behandlingen er individuel, og resultatet varierer fra person til person.

Patientinformation for indadvendte brystvorter

Covid-19
close slider

Fra den 01. februar skal du hverken vise Coronapas eller test til operationer eller konsultationer. Mundbind vil heller ikke længere være påkrævet.

Du skal selvfølgelig ikke møde op på klinikken, hvis du ikke føler dig rask, så husk at ringe og aflyse din tid.