Spring til indhold

Indadvendte brystvorter

Praktisk information og priser på indadvendte brystvorter

Brystvortekirurgi på HCA Klinikken består af korrektion af indadvendte brystvorter (inverterede papiller), reduktion af brystvorter og reduktion af areola (det pigmenterede område). For at du føler dig mest tilpas, vil den samme speciallæge følge dig gennem hele behandlingsforløbet fra start til slut.

Indadvendte brystvorter - inverterede papiller
Indadvendte brystvorter (inverterede papiller)

Priser

Forundersøgelse

Kr. 700,-

Korrektion af indadvendte brystvorter i lokal bedøvelse (begge sider)

Kr. 8.500,-

Korrektion af indadvendte brystvorter i lokal bedøvelse (én side)

Kr. 6.500,-

Reduktion af brystvorter i lokal bedøvelse

Kr. 8.500,-

Om indadvendte brystvorter

Indadvendte brystvorter kan være medfødt eller udvikle sig senere i puberteten eller i voksenlivet. Ofte er der en vis arvelighed i forekomsten, og det forekommer hos ca. 2% af alle kvinder.

Ved den medfødte tilstand er der ikke behov for yderligere udredning, mens der skal udredes for eventuel underliggende ondartet lidelse ved den erhvervede tilstand.

Tilstanden skyldes forkortelse af mælkegange og dannelse af fibrøse strøg under brystvorten. Langt oftest giver det kosmetiske gener, problemer med amning, risiko for fugt og lugtgener fra området.

Kirurgi kan komme på tale, såfremt at konservativ behandling ikke ønskes eller ikke er tilstrækkeligt. Kirurgi kan være egnet til patienter, som har haft manglende effekt af konservativ behandling.

Der anvendes en række forskellige kirurgiske metoder til korrektion af indadvendte brystvorter. Princippet i alle operationsteknikkerne er deling af de fibrøse strøg, der binder brystvorten nede og sikring af positionen med indvendige tråde.

Forventet resultat af operationen
Ved operationen overskæres nedbindende fibrøse strøg og mælkegange. Der sys med selvopløselig suturer i dybden. Den efterfølgende arvævsdannelse under helingsperioden vil sikre brystvortens position fremme.

På trods af kirurgien kan der forekomme tilbagefald med fornyet kontraktion og indtrækning til følge. Såfremt det sker inden for det første år, vil vi tilbyde gratis korrektion af dette.

Et trygt behandlingsforløb

På HCA Klinikken har vi fokus på patienten med kirurger, der lytter til dig og tilrettelægger behandlingen så vidt muligt efter dine ønsker. Du vil være i trygge hænder fra start til slut af behandlingsforløbet, og efter endt operation får du et telefonnummer på kirurgen ved behov for akut lægehjælp.

Ved al plastikkirurgi betaler du for den første forundersøgelse, og alle efterfølgende forundersøgelser og kontroller er gratis.

Vi gør opmærksom på, at behandlingen er individuel, og at resultatet varierer fra person til person.

Patientinformation for indadvendte brystvorter