Spring til indhold

Kosmetiske operationer

Overvejer du kosmetisk plastikkirurgi? HCA Klinikken er specialist i kosmetiske operationer

Der er mange legitime og gode grunde til at ønske og vælge kosmetiske operationer. På HCA Klinikken oplever vi tæt på, hvordan livskvalitet kan ændres radikalt med den rette kosmetiske operation. Vi oplever både en stigende interesse og accept af kosmetisk plastikkirurgi.

Et af de mest hyppige kosmetiske indgreb er den brystforstørrende operation. Bestil en forundersøgelse, så vil en af vores plastikkirurgiske speciallæger vejlede dig, så du opnår det bedste og det ønskede resultat.

20211214 - HCA Privat Hospital - Øjen 023.JPG

Foto: Jens Wognsen
Specialister i kosmetiske operationer
Kosmetisk plastikkirurgi hos HCA Klinikken

Kosmetisk plastikkirurgi i særklasse

På privathospitalet HCA Klinikken udfører vi en bred vifte af kosmetiske operationer, hvor vores patienters tryghed og sikkerhed er i fokus. Vi tilbyder bl.a. brystforstørrende operation (BFO), brystløft, mommy makeover, kosmetisk næseoperation, abdominalplastik (maveplastik) og fedtsugninger – alle kosmetiske operationer bliver udført af erfarne plastikkirurgiske speciallæger, som er højt specialiserede indenfor netop deres felt.

Med vores erfarne speciallæger, flotte omgivelser og fornuftige priser kommer vores patienter fra hele Danmark, blandt andet fra Odense, Århus, København og Aalborg.

Specialister i brystforstørrelse – det skal du vide om brystforstørrende operation (BFO)

Der er ikke to kroppe, der er ens, og derfor er der heller ikke to plastikkirurgiske operationer, der er ens. Man kan lave en brystforstørrende operation med implantater eller uden implantater, hvor eget fedt i stedet bliver brugt – forudsat, at man har noget til overs. En brystforstørrende operation kan foretages sammen med et brystløft eller sammen med reduktion af overskydende hud på maven – en såkaldt mommy makeover. Vi gør os meget umage med at afdække, hvad der er den mest hensigtsmæssige operation for den enkelte, og vi lægger vægt på at kende alle dine ønsker forud for en BFO. Forundersøgelsen er derfor vigtig, og det er også vigtigt, at du har tid til at tænke dig om og finde frem til det, der føles helt rigtigt for dig. Derfor skal der gå mindst en uge fra forundersøgelsen til operation.

20191115---HCA-Privat-Hospital---bryst-011
Vi er specialister i brystforstørrende operation (BFO)
Gangen på HCA Klinikken med patientstuer

Maveplastik, brystoperation, mommy makeover - hvad er bedst for mig?

Vi rådgiver professionelt og grundigt, så vores patienter føler sig trygge og godt klædt på, uanset hvilken kosmetisk operation de ønsker sig.

Kvindekroppen kan ændre sig radikalt efter graviditet og amning, og vi oplever derfor, at mange af vores patienter netop er kvinder, der har fået børn. Heraf kommer også navnet “mommy makeover”, da dette netop kan være den rette operation til mange mødre, som både vil have lavet bryster og mave. Ved en mommy makeover indgår nemlig både en bryst- og maveoperation.

Hvorvidt man bør vente, til man er færdig med at få børn til at blive opereret, er individuelt og afhænger også af, hvad man gerne vil have lavet. Dette er noget, som du kan snakke med kirurgen om til en forundersøgelse.

Vi tilbyder også kosmetisk næseoperation til en fornuftig pris

Udover vores speciale i mommy makeover og brystforstørrelse udfører vi også adskillige kosmetiske næseoperationer. Det er vores speciallæge i kosmetisk plastikkirurgi, Rasmus Hilligsø Kristensen, der foretager alle opgaver inden for dette felt. Du kan læse mere om kosmetisk næsekirurgi her.

Kosmetiske operationer med overnatning og tryghed

I forbindelse med mange af vores kosmetiske operationer tilbyder vi overnatning, og ved de operationer hvor indlæggelse anbefales, er overnatning med i prisen. Når du overnatter hos os, vil der være dygtige sygeplejersker lige i nærheden til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig trygt igennem det første døgn efter operationen. Næste morgen vil kirurgen, der har opereret dig, komme for at se, hvordan det går, og først efter at lægen har tilset dig, må du tage hjem. Udskrivelse foregår typisk efter morgenmaden mellem kl. 8-9.

Det ligger os meget på sinde at give vores patienter grundig vejledning og information, et godt resultat og ikke mindst en positiv og rar oplevelse gennem hele behandlingsforløbet. En overnatning er derfor et vigtigt led i at kunne skabe de helt rigtige rammer for tryghed, god kommunikation og personlig kontakt.

 
20211214 - HCA Privat Hospital - Øjen 011
Kosmetisk næseoperation

Vil du høre mere om vores kosmetiske operationer? Kontakt HCA Klinikken i dag og få svar på dine spørgsmål om plastikkirurgi

Har du spørgsmål, eller ønsker du priser på en bestemt behandling? En pris på HCA Klinikken er gennemskuelig og uden skjulte tillæg. Du finder let priser på en specifik operation her på hjemmesiden. Overnatning er med i prisen ved de operationer, hvor en overnatning anbefales. På HCA Klinikken betaler du kun for den første forundersøgelse på alt inden for kosmetisk plastikkirurgi – det vil sige, at de resterende kontroller og forundersøgelser, der måtte komme efterfølgende, er gratis.

Du kan finde priser på alle vores behandlinger og vores finansieringsmuligheder her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på HCA Klinikken.