+45 66 12 55 13
mandag - fredag 08:30 - 14:00

Aksel Grøntved

Speciallæge i kosmetisk næsekirurgi

Aksel Grøntved har studeret lægevidenskab ved Københavns Universitet og Odense Universitet. Han er uddannet ved øre-næse-hals-kirurgiske klinikker på forskellige hospitaler i Danmark og er speciallæge i øre-næse-hals sygdomme samt hoved- og halskirurgi. Aksels store interesse har altid været næsekirurgi, og derfor har han specialiseret sig i kosmetiske næseoperationer.

Aksel er tidligere overlæge ved Øre-næse-halskirurgisk afdeling på Odense Universitetshospital. Hans ekspertiseområder er kosmetisk næsekirurgi samt revisionsoperation af komplekse kosmetiske næser.

Aksel har gennem mange år undervist lægestuderende og kommende speciallæger i næsekirurgi samt skrevet en række videnskabelige artikler og deltaget i mange kongresser, symposier og kurser om næsekirurgiske emner på såvel nationalt som internationalt niveau.

Han er medlem af Dansk selskab for Oto-rhino-laryngologi - Hoved- og Halskirurgi, Dansk Rhinologisk Selskab, Det Europæiske Rhinologiske Selskab, Den Danske Lægeforening samt Foreningen af Speciallæger.

Aksel regnes for at være den næsekirurg, der har den længste og bredeste erfaring inden for det næsekirurgiske område i Danmark. Han har været næsekirurg og foretaget alle operationer inden for kosmetisk næsekirurgi på HCA Klinikken siden 1995.

Hvad siger vores patienter om Aksel? 

Efter mange års overvejelser tog jeg endelig beslutningen om at få lavet min næse. Aksel Grøntved stod for operationen, og jeg er 110% tilfreds med resultatet. Aksel er så dygtig og professionel. Jeg har fået den næse, jeg altid har drømt om og ønsket mig. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Aksel og HCA Klinikken.
- Liselotte