Spring til indhold

Alan Kimper-Karl

Speciallæge i anæstesiologi & direktør på HCA Klinikken

Alan blev færdiguddannet som læge i 2002 og sidenhen som speciallæge i anæstesiologi i 2009. Han har bl.a. fungeret som ledende overlæge på Sygehus Sønderjylland og Vejle Sygehus og som lægefaglig sygehusdirektør på Sydvestjysk Sygehus.

“Jeg oplever ofte patienter, der er bekymrede og utrygge for at skulle i fuld bedøvelse. Derfor er en vigtig del af mit arbejde som anæstesilæge at give en grundig forklaring på, hvad en bedøvelse omfatter, og derigennem at skabe tryghed omkring forløbet. Den del af mit arbejde er meget vigtig.

Bedøvelse skal balanceres, og det er her, at lægefagligheden og erfaringen er vigtig. Jeg har altid interesseret mig for det gode dagkirurgiske forløb og har særligt hentet min erfaring som specialeansvarlig overlæge på dagkirurgisk afsnit på Vejle Sygehus. Jeg sikrer en bedøvelse med garanti for god søvn og smertefrihed, og det er min ambition, at alle patienter skal opleve at blive hurtigt friske efter bedøvelsen og helst uden bivirkninger som eksempelvis kvalme. Jeg gør derfor en stor dyd ud af at følge patienten hele vejen igennem behandlingsforløbet, så de bedste forudsætninger for et godt forløb opnås”.

Herudover har han også en Master i Public Management, som han gennemførte i 2010 på Syddansk Universitet. Yderligere har han gennemført et Fellowship i Patientsikkerhed og Kvalitet i Skotland i 2013.

Alan Kimper-Karl Speciallæge i anæstesiologi Direktør

Hvad siger patienterne om Alan?

Jeg har mange gange været fuld bedøvet, men den bedste oplevelse har været, da Alan Kimper-Karl stod for bedøvelsen på HCA Klinikken – jeg var helt okay, da jeg vågnede igen, hvilket jeg aldrig har prøvet før. Han har mine varmeste anbefalinger, og han er en meget behagelig og imødekommende person.

– Klaus

Jeg var meget nervøs, da jeg ingen erfaring havde med narkose. Men Alan gav mig den allerbedste og tryggeste oplevelse. 

– Laura

Jeg var meget nervøs for narkosen, men min frygt forsvandt, da jeg havde haft min samtale med Alan. Jeg fik fortalt præcis, hvad der skulle ske, og jeg kunne stille lige så mange spørgsmål, som jeg ville. HCA Klinikken får helt klart de bedste anbefalinger fra mig.

– Isabel