+45 66 12 55 13
mandag - fredag 08:30 - 14:00

Henrik Toft Nielsen

Speciallæge i plastikkirurgi
Direktør

Henrik er tidligere overlæge på Odense Universitetshospital, men beskæftiger sig i dag udelukkende med kosmetisk plastikkirurgi. Han foretager alle former for kosmetisk kirurgi, herunder ansigtsløftning, øjenlågskirurgi, hageplastik, brystkirurgi, maveplastik, fedtsugning og fedttransplantation samt fjernelse af overskydende hud efter større vægttab. Herudover har han også stor erfaring i korrektion af uønsket brystdannelse hos mænd samt mandlig refertilisation. Han holder sig løbende orienteret i de nyeste operationsteknikker ved at deltage i kurser og kongresser internationalt.

Henrik er medlem og tidligere bestyrelsesmedlem af Dansk Selskab for Plastik- og Rekonstruktionskirurgi (DSPR) og har tidligere fungeret som konsulent ved Patienterstatningen samt som plastikkirurgisk ansvarlig ved Friklinikken i Give og Grindsted. Desuden er han forfatter til flere artikler i internationale tidsskrifter.

Henrik har været plastikkirurg og direktør på HCA Klinikken siden 2017.

Hvad siger vores patienter om Henrik? 

Henrik Toft er en fantastisk dygtig og tryghedsskabende læge. Jeg følte mig 100% tryg og i gode hænder under hele forløbet.
- Susanne

Henrik Toft Nielsen er en helt igennem fantastisk læge, der tager udgangspunkt i patienten og ens ønsker. Han giver rigtig god information og får en til at føle sig tryg. 
- Nanna