+45 66 12 55 13
mandag - fredag 08:30 - 14:00

Jesper Halling

Speciallæge i plastikkirurgi

Jesper er en af Danmarks mest erfarne plastikkirurger inden for behandling af følger efter vægttab, herunder maveplastik, brystløft/-reduktion og reduktion af overskydende hud på ryg, arme og ben. Jesper har desuden en særlig interesse for brystforstørrende operation samt fjernelse af uønsket brystdannelse hos mænd. Derudover er han erfaren i øvre øjenlågsoperation, fedtsugning og fedttransplantation.

Jesper er til dagligt overlæge på Sydvestjysk Sygehus, hvor han også er uddannelsesansvarlig for sine yngre kollegaer. Han holder sig løbende informeret inden for det plastikkirurgiske område ved at deltage i både nationale og internationale møder og kongresser.

Jesper har tidligere været konsulent ved Friklinikken i Give og Grindsted samt på Privathospitalet Kollund.

Hvad siger vores patienter om Jesper? 

Jeg vil til enhver tid anbefale HCA. Jeg er blevet opereret af Jesper Halling. Han er det dejligste menneske, og man får den samme kærlighed, som kun en far kan give. Man er i super gode hænder, og resultatet stråler af perfektion.
- Anne-Sophie

Jeg kan kun anbefale Jesper, som - udover at være meget faglig dygtig - også er en meget "menneskelig" læge, som giver sig tid til at forklare tingene ordentligt både før og efter operationen. 
- Rasmus