Spring til indhold

Jesper Halling

Speciallæge i plastikkirurgi på HCA Klinikken

Jesper er en af Danmarks mest erfarne plastikkirurger inden for behandling af følger efter vægttab, herunder maveplastik, brystløft/-reduktion og reduktion af overskydende hud på ryg, arme og ben.

Jesper har desuden en særlig interesse for brystforstørrende operation samt fjernelse af uønsket brystdannelse hos mænd. Derudover er han erfaren i øvre øjenlågsoperation, fedtsugning og fedttransplantation.

Jesper er til dagligt overlæge på Sydvestjysk Sygehus, hvor han også er uddannelsesansvarlig for sine yngre kollegaer. Han holder sig løbende informeret inden for det plastikkirurgiske område ved at deltage i både nationale og internationale møder og kongresser.

Jesper har tidligere været konsulent ved Friklinikken i Give og Grindsted samt på Privathospitalet Kollund.

Jesper Halling Speciallæge i plastikkirurgi

Hvad siger patienterne om Jesper?

Det er nu 3 måneder siden, at jeg fik min nye krop af Jesper Halling efter at have født 3 børn ved ufrivillig kejsersnit. Resultatet af Jespers fantastiske arbejde har overgået alle mine forventninger. Jeg er SÅ taknemmelig. Jesper og personale får 5 kæmpe stjerner for veludført operation, pasning og service!

– Birgitte

Jeg er blevet opereret af Jesper og har kun gode ting at sige om ham. Han er så utrolig behagelig og vanvittig dygtig. 

– Mie

For tre uger siden fik jeg lavet maveplastik og brystløft af Jesper, og han får 5 stjerner fra mig. Det har bare været en kanon god oplevelse. Mange tak til Jesper og til HCA Klinikken.

– Malene