Spring til indhold

Rasmus Hilligsø Kristensen

Speciallæge i plastikkirurgi & partner på HCA Klinikken

Rasmus har erfaring som plastikkirurgisk speciallæge på Odense Universitetshospital, hvor han hovedsageligt har varetaget rekonstruktiv kirurgi, mikrokirurgisk brystrekonstruktion, hoved- og halskirurgi samt hudreduktioner efter større vægttab. 

Rasmus har haft erfaring med kosmetisk kirurgi siden 2017, hvor han har arbejdet som konsulent ved anden plastikkirurgisk praksis. Af indgreb varetager han blandt andet brystkirurgi, hageplastik, maveplastik, fedtsugninger og fedttransplantationer, fjernelse af overskydende hud efter større vægttab samt korrektion af uønsket brystdannelse hos mænd. Derudover foretager han næsekirurgi.

Tidligere har Rasmus arbejdet som plastikkirurgisk speciallægekonsulent ved Friklinikken i Give og Grindsted. Her varetog han hovedsagligt opgaver indenfor almen brystkirurgi, kirurgi efter større vægttab samt øjenlågskorrektioner.

Rasmus er medlem af Dansk Selskab for Plastik- og Rekonstruktionskirurgi (DSPR) samt Dansk Mikrokirurgisk Selskab (DMKS).

Speciallæge Rasmus Nygård Kristensen

Hvad siger patienterne om Rasmus?

Rasmus er super dygtig, og han er meget professionel. Der bliver lyttet til ens ønsker, og jeg følte mig tryg gennem hele forundersøgelsen. Jeg gik ud derfra med et stort smil over den beslutning, vi endte med, og jeg følte mig enormt velinformeret. Alt i alt, en positiv oplevelse.

– Melanie

Rasmus fra HCA har min varmeste anbefaling. Han laver et fantastisk stykke arbejde og sørger for et trygt forløb. Sygeplejerskerne på stedet er lige så dygtige og søde. 

– Louise

Jeg er blevet opereret af Rasmus, og jeg er simpelthen så lykkelig over mit resultat! Jeg har aldrig været gladere. Alt var en positiv oplevelse, lige fra forundersøgelsen til jeg blev udskrevet efter operation.

– Cille