Spring til indhold

Søren Helbo Hansen

Speciallæge i anæstesiologi på HCA Klinikken

Søren blev færdiguddannet som læge på Københavns Universitet i 1976, og efterfølgende specialiserede han sig inden for anæstesiologi på Universitetshospitalet i Lund, Sverige. Han blev speciallæge i anæstesiologi i 1982.

Sørens brede erfaring strækker sig fra tidligere anæstesilæge i Lund til overlæge og specialeansvarlig overlæge på Anæstesiologisk Afdeling på Odense Universitetshospital og Svendborg Sygehus.

Derudover har Søren undervist i en række efteruddannelses- og specialkurser, og han har været ansat på Anæstesiologisk Institut på Odense Universitet som klinisk lektor. Han har også erfaring som vejleder for ph.d.-studerende på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Syddansk Universitet.

Gennem årene har Søren holdt sig nøje opdateret på det anæstesiologiske felt gennem videre- og efteruddannelse. Han er desuden forfatter til en lang stribe af videnskabelige artikler og har forsket i en del medicinvidenskabelige og anæstesiologiske emner i samarbejde med bl.a. Odense Universitetshospital.

Søren har været anæstesilæge på HCA Klinikken siden 1996.

Søren Helbo Hansen Speciallæge i anæstesiologi
Covid-19
close slider

Fra den 01. februar skal du hverken vise Coronapas eller test til operationer eller konsultationer. Mundbind vil heller ikke længere være påkrævet.

Du skal selvfølgelig ikke møde op på klinikken, hvis du ikke føler dig rask, så husk at ringe og aflyse din tid.