Spring til indhold

Vivi Bakholdt

Speciallæge i plastikkirurgi på HCA Klinikken

Vivi har været plastikkirurg og konsulent på HCA Klinikken siden 2003 og foretager alt inden for kosmetisk plastikkirurgi. Hun har stor erfaring med både brystforstørrende operationer, brystløft, brystreduktioner samt hudreduktion og alle former for ansigtskirurgi, herunder ansigtsløft, øvre øjenlågsoperation og hageplastik.

Gennem årene og under sin uddannelse har Vivi været ansat på flere danske plastikkirurgiske afdelinger. Til daglig er hun specialeansvarlig overlæge på den plastikkirurgiske afdeling på Odense Universitetshospital. Hendes fagområde er behandling af patienter med kræft i hoved- og halsområdet, hvor hun foretager rekonstruktion af defekter efter kræftoperationer og skader. Hun deltager også aktivt i uddannelse af yngre kolleger og i udviklingen af det plastikkirurgiske speciale på OUH.

Vivi holder sig løbende orienteret inden for det plastikkirurgiske område ved at deltage i både nationale og internationale møder og kongresser.

Vivi Bakholdt Speciallæge i plastikkirurgi

Hvad siger patienterne om Vivi?

Vivi Bakholdt er hammer dygtig, og jeg har ikke et sekund været i tvivl om, at hun var det rigtige valg. Hun forklarer tingene meget grundigt og er bundærlig. Hun går ikke ud fra et BMI tal, men dømmer ud fra personen.

– Julie

Vivi Bakholdt har udrettet et fantastisk resultat, og jeg følte mig helt tryg i hendes hænder. Giver mine største anbefalinger!


– Betina

Jeg er opereret af Vivi. Hun gav god og grundig vejledning og lyttede til mine ønsker. Hun var så sød på operationsstuen sammen med de andre kolleger, da jeg panikkede. Jeg er super glad for mit resultat. 

– Jane