+45 66 12 55 13
mandag - fredag 08:30 - 14:00

Om HCA Klinikken

HCA Klinikken (H.C. Andersen Klinikken) er et privathospital i midten af Odense med udsigt til Odense Å, som har eksisteret siden 1995. Vi tilbyder kosmetisk plastikkirurgi, næsekirurgi og øjenkirurgi i særklasse.

Vi prioriterer først og fremmest din sikkerhed og tryghed, men også høj kvalitet og faglighed inden for de behandlinger, som vi tilbyder. Derfor er alle vores læger specialiserede inden for deres felt med flere års erfaring, og flere af dem er desuden overlæger på offentlige sygehuse. På denne måde opretholder de en stor ekspertise og erfaring inden for de behandlinger, som de foretager på HCA Klinikken. Du kan læse mere om vores læger her.

Det vigtigste for os er at give vores patienter god vejledning og information, et godt resultat og alt i alt en rar oplevelse gennem hele behandlingsforløbet, hvor du føler dig tryg og hørt. Derfor lægger vi vægt på nærvær, god kommunikation og den personlige kontakt.

På HCA Klinikken betaler du kun for den første forundersøgelse, og alle efterfølgende forundersøgelser og kontroller er gratis.* Du har selvfølgelig også fuld tryghedsgaranti for alle operationer, og alle korrektioner inden for et år efter din operation foregår uden beregning.

Vi har ingen aftale med det offentlige, så vi tager ikke imod henvisninger.

*Dette er kun gældende inden for kosmetisk plastikkirurgi.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på HCA Klinikken.