H.C. Andersen klinikken

Privathospitalet HCA Klinikken i Odense

H.C. Andersen Klinikken er et privathospital i midten af Odense med udsigt til Odense Å, som har eksisteret siden 1995. Vi tilbyder kosmetisk plastikkirurgi, næsekirurgi og øjenkirurgi i særklasse.

Vi prioriterer først og fremmest din sikkerhed og tryghed, men også høj kvalitet og faglighed inden for de behandlinger, som vi tilbyder. Derfor er alle vores læger specialiserede inden for deres felt med flere års erfaring. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen på HCA Klinikken.

HCA klinikken på Fyn

Det vigtigste for os er at give vores patienter god vejledning og information, et godt resultat og alt i alt en rar oplevelse gennem hele behandlingsforløbet, hvor du føler dig tryg og hørt. Derfor lægger vi vægt på nærvær, god kommunikation og den personlige kontakt.

Vi har ingen aftale med det offentlige og tager ikke imod henvisninger.

Forundersøgelse

På HCA Klinikken betaler du kun for den første forundersøgelse, og alle efterfølgende forundersøgelser og kontroller er gratis.*  Du har selvfølgelig også fuld tryghedsgaranti for alle operationer, og alle korrektioner inden for et år efter din operation foregår uden beregning.

*Dette er kun gældende inden for kosmetisk plastikkirurgi.

Pressseomtale

Journalister og andre mediefolk, der ønsker kontakt til HCA Klinikken, bedes henvende sig på tlf. 66 12 55 13.

Sundhedsstyrelsens tilsyn

Sundhedsstyrelsens tilsynsrapporter for lægerne på HCA Klinikken.

MULIGHED FOR OVERNATNING

På HCA Klinikken er overnatning med i prisen ved alle de forløb, hvor indlæggelse anbefales.

rente- og gebyrfri Finansiering

I samarbejde med Basisbank tilbyder vi lån til alle vores operationer. Til alle operationer med implantater er vores lån helt uden renter og gebyrer. Finansier din operation og betal din operation i rater.