Spring til indhold

360° / beltlipectomi

Praktisk information og priser på 360° operation

Overskydende hud kan opstå efter fx et større vægttab, og det kan sætte sig på både nedre ryg og maven. Udover det kosmetiske aspekt kan den løse hud også give andre fysiske gener, og her kan en 360° operation (beltlipectomi) afhjælpe generne. Få fjernet overskydende hud på maven og nedre ryg i samme operation på HCA Klinikken ved vores erfarne speciallæger.

For meget hud

Priser på 360° operation

Alle priser er inklusiv:
✓ Patientforsikring
✓ Overnatning
✓ Bandage
✓ Kontrol

Nedenstående priser er gældende fra den 04.04.2024.

Forundersøgelse til beltlipectomi

Kr. 700,-

360 – beltlipectomi i fuld bedøvelse (inkl. sammensyning af mavemuskler)
inkl. overnatning og efterkontroller

Kr. 78.000,-

Tillæg ved fedtsugning

Fra 8.000,-

Om 360° (beltlipectomi)

Der kan være overskydende hud på den nedre del af ryggen og maven efter f.eks. større vægttab. Hudoverskuddet kan give fysiske gener som fx tyngdefornemmelse og hudirritation, og heraf kan ønsket om en hudreduktion opstå. 

Fjernelse af overskydende hud på maven (maveplastik) og fjernelse af overskydende hud på nedre ryg kan laves hver for sig, men det kan også samles i én operation, hvor den overskydende hud på nedre ryg og maven fjernes på samme tid. Det er denne operation, som kaldes for en 360° operation (beltlipectomi). Her fjernes huden hele vejen omkring underkroppen, og der opnås et løft i balleregionen. Operationen skal ofte kombineres med fedtsugning af lænderegionen. 

Effekten af en beltlipectomi er vedvarende, men resultatet kan påvirkes af faktorer som kroppens naturlige aldring og vægtændringer.

Et trygt behandlingsforløb

På HCA Klinikken har vi fokus på patienten med kirurger, der lytter til dig og tilrettelægger behandlingen så vidt muligt efter dine ønsker. Du vil være i trygge hænder fra start til slut af behandlingsforløbet, og efter endt operation får du et telefonnummer på kirurgen ved behov for akut lægehjælp.

Ved al plastikkirurgi betaler du for den første forundersøgelse, og alle efterfølgende forundersøgelser og kontroller er gratis.

Vi gør opmærksom på, at behandlingen er individuel, og at resultatet varierer fra person til person.

Patientinformation for 360°