Spring til indhold

Arkorrektion

Praktisk information om arkorrektion

Ar opstår typisk efter operationer, uheld eller skader. Hvordan arrene ser ud, og hvor hurtigt de modner, er individuelt. Med en kosmetisk arkorrektion får du korrigeret dine ar, så de bliver så fine som muligt.
mave plastik ar

Priser på arkorrektion

Forundersøgelse til arkorrektion

Kr. 700,-

Arkorrektion
Den endelige pris afgøres til forundersøgelsen.

Fra 5.000,-

Om arkorrektion

Arkorrektion er for det meste et mindre indgreb, der kan klares ambulant og i lokalbedøvelse.

Hvorvidt en kosmetisk korrektion er mulig, er en individuel vurdering, der foretages ved forundersøgelsen.

Ar opstår som en konsekvens af operationer, skader eller uheld. En operation efterlader altid ar. I nogle tilfælde er disse næsten usynlige, og i andre tilfælde opstår der brede og tykke ar. Visse steder på kroppen, som fx på skuldrene, mellem skulderbladene, over led og foran på brystbenet, er der en øget risiko for skæmmende ar. Helingsprocessen er også præget af en række faktorer som rygning, sol, infektion eller for tidlig belastning af arret.

Generelt gælder det, at et ar ikke skal korrigeres for tidligt. Er arrene røde, kløende eller hævede, er det et udtryk for arhypertrofi, og at arret er umodent. I sådanne tilfælde skal arret ikke opereres, men det kan evt. have gavn af indsprøjtning med binyrebarkhormon.

Endelig kan det nævnes, at nogle mennesker er det, der kaldes keloid-dannere. Det betyder, at de har tendens til at danne tykke og nærmest blomkålsagtige ar. Er man keloid-danner, bør man i samråd med en plastikkirurg nøje overveje at lade sig operere af rent kosmetiske årsager.

Patientinformation for arkorrektion

Anmeldelse

Så profesionelle og søde! De er der for en hele vejen igennem og beroliger en. Jeg er så glad for, jeg valgte dette sted.

– Cecilie, tidligere patient på HCA Klinikken

Arkorrektion via Operation på en skønhedsklinik

Arkorrektion kan hjælpe dig med udseendet af dit ar. En skønhedsklinik vil kunne tilbyde dig forskellige kirurgiske indgreb, der kan hjælpe dig med at mindske arret. Det er ikke muligt at fuldstændigt at fjerne ar, men vi kan formindske udseendet af arret med kirurgi. Operationen udføres af en kosmetisk kirurg, som er specialiseret i arkorrektion.