Spring til indhold

Brystforstørrelse

Praktisk information og priser på brystforstørrelse

Brystforstørrelse med implantater er for dig, der ønsker at have større og mere faste bryster. Måske er dine bryster blevet mindre og slappe efter graviditet og amning eller efter vægttab. Måske er du utilfreds med dine bryster fra naturens side og ønsker derfor en anden form eller størrelse. Uanset årsagen kan en brystforstørrende operation med implantater for de fleste kvinder betyde mere selvtillid og øget livskvalitet.

Brystforstørrelse, BFO med kvalitets bryst implantater
Brystforstørrelse / BFO med implantater

Priser på brystforstørrelse

Alle priser er inklusiv:
✓ Patientforsikring
✓ Kapselforsikring
✓ Overnatning
✓ Kontrol
✓ BH

Nedenstående priser er gældende fra den 11.10.2023.

Forundersøgelse til brystforstørrelse

Kr. 700,-

Brystforstørrelse i fuld bedøvelse
inkl. overnatning og efterkontroller

Kr. 36.500,-

Brystforstørrelse + lille brystløft i fuld bedøvelse
inkl. overnatning og efterkontroller

Kr. 49.500,-

Brystforstørrelse + stort brystløft i fuld bedøvelse
inkl. overnatning og efterkontroller

Kr. 56.000,-

Mommy makeover: Brystforstørrelse + maveplastik i fuld bedøvelse
inkl. overnatning og efterkontroller

Kr. 68.000,-

Mommy makeover: Brystforstørrelse + maveplastik efter stort vægttab i fuld bedøvelse
inkl. overnatning og efterkontroller

Kr. 73.000,-

Tillæg for implantater
Fra 550 cc

Kr. 5.000,-

Tillæg for anatomiske implantater

Kr. 5.000,-

Om brystforstørrende operation og implantater

På HCA Klinikken har vi mere end 20 års erfaring med BFO. Vores ambition er at give dig et naturligt og harmonisk udseende ud fra dine ønsker, og vi garanterer et trygt behandlingsforløb med vejledning fra erfarne speciallæger.

Brystforstørrende operationer er i dag en af de mest efterspurgte kosmetiske operationer i Danmark. Der findes flere årsager til, hvorfor kvinder vil have en brystforstørrende operation. Den primære årsag er imidlertid utilfredshed med ens bryster enten pga. størrelse eller asymmetri. I den forbindelse kan en brystforstørrelse blandt andet betyde:

  • Større bryster
  • Ændring af brysternes form
  • Mere symmetri mellem brysterne


Husk at du skal være mindst 18 år gammel for at kunne få udført en brystforstørrende operation.

Varigheden af en brystforstørrende operation kan påvirkes af kroppens naturlige aldring samt af graviditet og amning.

En brystforstørrende operation kan også kombineres med et brystløft.

En BFO (eller et brystløft) kan desuden kombineres med en maveplastik, hvor løst maveskind strammes op. Kombination af disse to operationer kaldes for en mommy makeover.

Som et alternativ til implantater kan eget fedt også bruges til brystforstørrelse – læs mere om brystforstørrelse med eget fedt her.

Et trygt behandlingsforløb

På HCA Klinikken har vi fokus på patienten med kirurger, der lytter til dig og tilrettelægger behandlingen så vidt muligt efter dine ønsker. Du vil være i trygge hænder fra start til slut af behandlingsforløbet, og efter endt operation får du et telefonnummer på kirurgen ved behov for akut lægehjælp.

Ved al plastikkirurgi betaler du for den første forundersøgelse, og alle efterfølgende forundersøgelser og kontroller er gratis.

Vi gør opmærksom på, at behandlingen er individuel, og at resultatet varierer fra person til person.

EUROSILICONE implantater​

På HCA Klinikken bruger vi implantater fra EUROSILICONE, som har mere end 20 års erfaring med silikoneimplantater og er blandt verdens tre største producenter af implantater. De sikrer en høj kvalitet og styrke. EUROSILICONE giver livstidsgaranti på implantaterne, hvilket betyder, at du altid kan få et gratis erstatningsimplantat i tilfælde af ruptur eller kraftig kapseldannelse.

Størrelsen på implantaterne varierer fra 200 til 800 cc. Hvis du vælger implantater større end 550 cc, er der et ekstra tillæg. Det samme gør sig gældende, hvis du vælger anatomiske (dråbeformede) implantater. Du kan se de forskellige priser ovenover på denne side.

EUROSILICONE har markedets største sortiment, så der vil altid være et implantat, som passer bedst til dig og din krop. Læs mere om EUROSILICONE implantaterne og hvad der er at vælge imellem her.

Patientinformation for brystforstørrelse

Vi tilbyder bryst­forstørrende operation (BFO) til en god pris

Hvis du går og drømmer om en brystforstørrende operation, står vi hos HCA Klinikken altid klar til at hjælpe dig. Hos os kan du komme til en forundersøgelse til brystforstørrelse, hvor du kan høre mere om dine muligheder, og hvor vi kigger på din specifikke situation.

Hvis du efter en forundersøgelse beslutter dig for at fortsætte med en operation, så kan du være sikker på, at du får den bedst mulige pris her hos os. Vi holder vores BFO-priser i bund, så du kan få de bryster, du drømmer om, mens det på samme tid er realistisk rent økonomisk.

Ved kosmetisk plastikkirurgiske indgreb betales der for den indledende konsultation, mens alle efterfølgende konsultationer og opfølgninger er uden omkostninger.

Specialister i brystforstørrende operation med over 25 års erfaring

Hos HCA Klinikken er vi specialister i brystforstørrende operationer, og det betyder, at du altid er i gode hænder her hos os. Trods vores gode priser laver vi brystimplantater i den højeste kvalitet, så du ved, at du får de flotteste bryster, når du vælger os til operationen.
Høj kvalitet er et nøgleord for os, og vi er derfor først tilfredse, når du som kunde også er det. Det er din garanti for, at du kan få de bryster, du går og drømmer om, når du lægger vejen forbi vores klinik.

Få udført brystforstørrelse / BFO i Odense hos HCA Klinikken

HCA Klinikken er grundlagt i Odense i 1995, og vi har derfor mange år på bagen og flere års erfaring med brystforstørrelse. I vores klinik i Odense finder du et erfarent hold af dygtige specialister, som står klar til at rådgive dig om BFO, og som ligeledes kan udføre brystforstørrelse i høj kvalitet.

BFO-løft: Lille eller stort brystløft

Hvis du er træt af dine bryster af den ene eller den anden grund, og hvis du gerne vil have foretaget en BFO her hos os, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilken operation du vil have foretaget.

Her hos HCA Klinikken tilbyder vi både et lille brystløft og et stort brystløft, så du kan få de bryster, der passer til dig. Hvad skal du vælge? Det er selvfølgelig helt op til dig, men vi står altid klar med gode råd og vejledning, når du kommer ind til en forundersøgelse med en masse spørgsmål.

Stor erfaring med brystforstørrelse med bryst implantater

Når du skal vælge en klinik til en brystforstørrelse, skal du selvfølgelig vælge en professionel, der har erfaringen og ekspertisen til at udføre mange forskellige operationer i høj kvalitet. Det har vi her hos HCA Klinikken, hvor vi hver uge udfører flere forskellige typer af bryst implantater.
Vi specialister inden for alle typer af bryst implantater. Det gælder bl.a. for:

  • Dråbeformede implantater
  • Eurosilicone
  • Anatomiske

Overvejer du kosmetisk plastikkirurgi? Hør mere om mulighederne for en brystforstørrelse i Odense

Hvis du går med drømme om at få en brystforstørrelse, skal du ikke tøve med at kontakte HCA Klinikken i dag. Det gælder både for dig, der bor i Odense og omegn, men det gælder også for dig, der bor i resten af landet.

Grundet vores erfaring helt tilbage til 1995 samt vores prisvenlige og gennemsigtige priser, som altid er alt inklusive, får vi nemlig rigtig mange patienter uden for Odense. Vi har patienter fra både Jylland og Sjælland herunder bl.a. fra Århus, Aalborg, København, Roskilde m.fl.

En fordel ved at få udført brystforstørrelse hos os er, at der ofte også er inkluderet en overnatning i prisen. På den måde er du i gode hænder indtil dagen efter operationen, og har mulighed for at få svar på de spørgsmål, der måtte komme efter operationen.