Brystforstørrelse

Praktisk information og priser på brystforstørrelse

Brystforstørrelse med implantater er for dig, der ønsker at have større og mere faste bryster. Måske er dine bryster blevet mindre og slappe efter graviditet og amning eller efter vægttab. Måske er du utilfreds med dine bryster fra naturens side og ønsker derfor en anden form eller størrelse. Uanset årsagen kan en brystforstørrende operation med implantater for de fleste kvinder betyde mere selvtillid og øget livskvalitet.

Priser på brystforstørrelse

Forundersøgelse til brystforstørrelse

Kr. 700,-

Brystforstørrelse i fuld bedøvelse
inkl. overnatning og efterkontroller

Kr. 35.955,-

Brystforstørrelse + brystløft i fuld bedøvelse
inkl. overnatning og efterkontroller

Kr. 49.950,-

Mommy makeover: Brystforstørrelse + maveplastik i fuld bedøvelse
inkl. overnatning og efterkontroller

Kr. 59.950,-

Tillæg for implantater
550 – 800 cc

Kr. 3.500,-

Tillæg for anatomiske implantater
t.o.m. 500 cc

Kr. 3.500,-

Tillæg for fjernelse af kapseldannelse

Fra 10.000,-

Om brystforstørrende operation og implantater

På HCA Klinikken har vi mere end 20 års erfaring med BFO. Vores ambition er at give dig et naturligt og harmonisk udseende ud fra dine ønsker, og vi garanterer et trygt behandlingsforløb med vejledning fra erfarne speciallæger.

Brystforstørrende operationer er i dag en af de mest efterspurgte kosmetiske operationer i Danmark. Der findes flere årsager til, hvorfor kvinder vil have en brystforstørrende operation. Den primære årsag er imidlertid utilfredshed med ens bryster enten pga. størrelse eller asymmetri. I den forbindelse kan en brystforstørrelse blandt andet betyde:

  • Større bryster
  • Ændring af brysternes form
  • Mere symmetri mellem brysterne

Husk at du skal være mindst 18 år gammel for at kunne få udført en brystforstørrende operation.

Varigheden af en brystforstørrende operation kan påvirkes af kroppens naturlige aldring samt af graviditet og amning.

En brystforstørrende operation kan også kombineres med et brystløft.

En BFO (eller et brystløft) kan desuden kombineres med en maveplastik, hvor løst maveskind strammes op. Kombination af disse to operationer kaldes for en mommy makeover.

Som et alternativ til implantater kan eget fedt også bruges til brystforstørrelse – læs mere om fedttransplantation her.

Du får et trygt behandlingsforløb

På HCA Klinikken har vi fokus på patienten, og vores kirurger lytter til dig og tilrettelægger så vidt muligt behandlingen efter dine ønsker. Du vil være i trygge hænder fra start til slut af behandlingsforløbet, og efter endt operation får du et telefonnummer på din behandlende læge, så du altid kan komme i kontakt med lægen i tilfælde af spørgsmål, tvivl eller akutte situationer.

Inden for plastikkirurgi gælder det, at du kun betaler for den første forundersøgelse, og alle efterfølgende forundersøgelser og kontroller er gratis.

Vi gør opmærksom på, at behandlingen er individuel, og at resultatet varierer fra person til person.

EUROSILICONE implantater​

På HCA Klinikken bruger vi implantater fra EUROSILICONE, som har mere end 20 års erfaring med silikoneimplantater og er blandt verdens tre største producenter af implantater. De sikrer en høj kvalitet og styrke. EUROSILICONE giver livstidsgaranti på implantaterne, hvilket betyder, at du altid kan få et gratis erstatningsimplantat i tilfælde af ruptur eller kraftig kapseldannelse.

Størrelsen på implantaterne varierer fra 200 til 800 cc. Hvis du vælger implantater større end 550 cc, er der et ekstra tillæg. Det samme gør sig gældende, hvis du vælger anatomiske (dråbeformede) implantater. Du kan se de forskellige priser ovenover på denne side.

EUROSILICONE har markedets største sortiment, så der vil altid være et implantat, som passer bedst til dig og din krop. Læs mere om EUROSILICONE implantaterne og hvad der er at vælge imellem her.

Patientinformation for brystforstørrelse