Spring til indhold

Brystløft

Få et brystløft i høj kvalitet udført af specialister

Når du vælger HCA Klinikken til en brystreduktion, kan du være sikker på, at dine bryster er i gode hænder, for hos os møder du kun specialister, som har mange års erfaring med brystløftoperationer.

Derfor kan vi tilbyde brystløft i høj kvalitet, hvor vi værner om dine bryster, og hvor vi gør alt for at sikre, at du bliver glad for det endelige resultat. Vi er derfor altid det rette valg for dig, der gerne vil have et professionelt brystløft, hvor resultatet bliver pænt og naturligt, og hvor det hele bliver en behagelig oplevelse for dig som kunde hos os.

Praktisk information og priser på brystløft

Hængende og slappe bryster kan løftes med et brystløft, hvor huden strammes op, og brystvorten løftes i den rigtige placering. Vores læger på HCA Klinikken har mange års erfaring med brystløft, så du kan være sikker på, at du vil være i gode hænder. For at du føler dig mest tilpas, vil den samme speciallæge følge dig gennem hele behandlingsforløbet fra start til slut.
Brystløft - forberedelse til brystoperation
Operation med lille eller stort brystløft

Priser på brystløft

Alle priser er inklusiv:
✓ Patientforsikring
✓ Overnatning
✓ Kontrol
✓ BH

Nedenstående priser er gældende fra den 21.03.2024.

Forundersøgelse til brystløft

Kr. 700,-

Lille brystløft i fuld bedøvelse
inkl. overnatning og efterkontroller

Kr. 33.500,-

Stort brystløft i fuld bedøvelse
inkl. overnatning og efterkontroller

Kr. 40.000,-

Stort brystløft med flytning af eget væv (ved udtalt hæng eller efter stort vægttab)
inkl. fuld bedøvelse, overnatning og efterkontroller

Kr. 46.000,-

Lille brystløft + brystforstørrelse i fuld bedøvelse
Inkl. overnatning og efterkontroller

Kr. 49.500,-

Stort brystløft + brystforstørrelse i fuld bedøvelse
Inkl. overnatning og efterkontroller

Kr. 56.000,-

Mommy makeover: Brystløft + maveplastik i fuld bedøvelse
inkl. overnatning og efterkontroller

Kr. 68.000,-

Mommy makeover: Brystløft + maveplastik efter stort vægttab i fuld bedøvelse
inkl. overnatning og efterkontroller

Kr. 73.000,-

Om brystløft

Nogle kvinder kan udvikle hængende eller slappe bryster efter fx vægttab eller graviditet og amning. Hvis du synes, at dine bryster er begyndt med at hænge og være slappe, er brystløft en god løsning.

Det typiske ved slappe bryster er, at brystvorten er placeret under brystfuren. Med et brystløft fjernes den overskydende hud på brystet samtidig med, at brystvorten løftes op i den rigtige placering.

Brystløft kan kombineres med en brystforstørrende operation med implantater, og nogle gange kan det være nødvendigt at kombinere disse to indgreb for at opnå det bedste resultat. Hvorvidt dette er nødvendigt, vurderer lægen til forundersøgelsen.

Det er også muligt at flytte eget væv i forbindelse med et brystløft, hvis man har nok væv til at bevare fylde i brystet. Stort brystløft med flytning af eget væv anvendes ved bryster med udtalt hæng eller efter stort vægttab. Dette indgreb medfører øget strut og fylde, som ellers ikke er muligt med et normalt brystløft. Med denne teknik kan du bevare mest mulig volumen. 

Varigheden af et brystløft afhænger af flere faktorer som kroppens naturlige aldring, vægtændringer, graviditet og amning. 

Vær indstillet på at der er en risiko for, at du ikke kan amme efter et brystløft.

Vi anbefaler, at du får lavet mammografi inden operationen, hvis du er 40 år gammel eller derover. 

Det er også muligt at kombinere et brystløft (eller en brystforstørrelse) med en maveplastik, hvor løst maveskind strammes op ved, at overskydende hud fjernes. Kombinationen af disse to operationer kaldes for mommy makeover.

Et trygt behandlingsforløb

På HCA Klinikken har vi fokus på patienten med kirurger, der lytter til dig og tilrettelægger behandlingen så vidt muligt efter dine ønsker. Du vil være i trygge hænder fra start til slut af behandlingsforløbet, og efter endt operation får du et telefonnummer på kirurgen ved behov for akut lægehjælp.

Ved al plastikkirurgi betaler du for den første forundersøgelse, og alle efterfølgende forundersøgelser og kontroller er gratis.

Vi gør opmærksom på, at behandlingen er individuel, og at resultatet varierer fra person til person.

Patientinformation for brystløft

Altid gode priser på brystløft hos HCA Klinikken

Der kan være mange gode grunde til, at du ønsker at få udført et brystløft. Men hvad med prisen? Dine ønsker og det økonomiske skal selvfølgelig gå hånd i hånd, og derfor gør vi altid vores bedste for at holde vores brystløft-priser helt i bund.

Det betyder, at du altid får skarpe priser her hos os, så du har gode forudsætninger for at få det brystløft, du går og drømmer om. Vi giver gode priser på både et lille brystløft og et stort brystløft samt på alle vores andre brystoperationer – alt imens vi holder kvaliteten høj hele vejen igennem.

I forbindelse med kosmetisk plastikkirurgi er den første konsultation betalt, men alle opfølgende undersøgelser og eftersyn er omkostningsfrie.

Vi laver et naturligt brystløft til alle kvinder – Vi har 25 års erfaring med kosmetisk plastikkirurgi

Når du skal have ændret på dine bryster, fordi du er træt af deres look, skal det nye look selvfølgelig være tiltalende og naturligt. Det bestræber vi os selvfølgelig altid på at skabe her hos HCA Klinikken, hvor du får et naturligt brystløft, du bliver tilfreds med.

Med vores erfaring og ekspertise kan vi lave et naturligt brystløft af alle typer af bryster. Vi kan lave brystløft af små bryster, af store bryster og af alle andre typer af bryster, og vi sørger altid for et flot og naturligt resultat, du kan være stolt af.

Vi tilbyder udvidet brystløft samt kombineret brystreduktion og løft

Her hos HCA Klinikken kan du få meget mere end bare et normalt brystløft. Vi er eksperter i alle former for operationer, der har med bryster at gøre, og vi kan derfor give dig lige netop de bryster, du drømmer om – uanset dit udgangspunkt.

Hos os kan du få et udvidet brystløft, hvis det er det, du drømmer om, ligesom vi også kan tilbyde både brystløft og forstørrelse i samme omgang, hvis du også gerne vil have større bryster. Eller måske er det en brystreduktion og løft, du har brug for, hvis dine bryster er for store?

Vi kan klare det hele, og du skal derfor aldrig tøve med at komme til os, hvis du har en idé til, hvordan du gerne vil ændre dine bryster.

Kontakt os i dag og få en snak om brystløft

Hos HCA Klinikken er vi altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du har om brystløft. Vi kan afklare eventuelle tvivl, du måtte have angående en operation, og vi kan give dig gode råd med på vejen, så du kan vælge den operation, der passer bedst til dig.

Du kan ringe til os med det samme for at høre mere – så tager vi en snak om, hvad der passer bedst til dig og dine bryster.