Spring til indhold

Brystløft

Praktisk information og priser på brystløft

Hængende og slappe bryster kan løftes med et brystløft, hvor huden strammes op, og brystvorten løftes i den rigtige placering. Vores læger på HCA Klinikken har mange års erfaring med brystløft, så du kan være sikker på, at du vil være i gode hænder. For at du føler dig mest tilpas, vil den samme speciallæge følge dig gennem hele behandlingsforløbet fra start til slut.
Brystløft - forberedelse til brystoperation
Operation med lille eller stort brystløft

Priser på brystløft

Nedenstående priser er gældende fra den 20.06.2022.

Forundersøgelse til brystløft

Kr. 700,-

Lille brystløft i fuld bedøvelse
inkl. overnatning og efterkontroller

Kr. 35.000,-

Stort brystløft i fuld bedøvelse
inkl. overnatning og efterkontroller

Kr. 40.000,-

Lille brystløft + brystforstørrelse i fuld bedøvelse
Inkl. overnatning og efterkontroller

Kr. 49.950,-

Stort brystløft + brystforstørrelse i fuld bedøvelse
Inkl. overnatning og efterkontroller

Kr. 55.950,-

Mommy makeover: Brystløft + maveplastik i fuld bedøvelse
inkl. overnatning og efterkontroller

Kr. 64.950,-

Om brystløft

Nogle kvinder kan udvikle hængende eller slappe bryster efter fx vægttab eller graviditet og amning. Hvis du synes, at dine bryster er begyndt med at hænge og være slappe, er brystløft en god løsning.

Det typiske ved slappe bryster er, at brystvorten er placeret under brystfuren. Med et brystløft fjernes den overskydende hud på brystet samtidig med, at brystvorten løftes op i den rigtige placering.

Det er muligt at kombinere et brystløft med en brystforstørrende operation med implantater, og nogle gange kan det være nødvendigt at kombinere disse to indgreb for at opnå det bedste resultat. Hvorvidt dette er nødvendigt, vurderer lægen til forundersøgelsen.

Varigheden af et brystløft afhænger af flere faktorer som kroppens naturlige aldring, vægtændringer, graviditet og amning. 

Vær indstillet på at der er en risiko for, at du ikke kan amme efter et brystløft.

Det er også muligt at kombinere et brystløft (eller en brystforstørrelse) med en maveplastik, hvor løst maveskind strammes op ved, at overskydende hud fjernes. Kombinationen af disse to operationer kaldes for mommy makeover.

Du får et trygt behandlingsforløb

På HCA Klinikken har vi fokus på patienten, og vores kirurger lytter til dig og tilrettelægger så vidt muligt behandlingen efter dine ønsker. Du vil være i trygge hænder fra start til slut af behandlingsforløbet, og efter endt operation får du et telefonnummer på din behandlende læge, så du altid kan komme i kontakt med lægen i tilfælde af spørgsmål, tvivl eller akutte situationer.

Inden for plastikkirurgi gælder det, at du kun betaler for den første forundersøgelse, og alle efterfølgende forundersøgelser og kontroller er gratis.

Vi gør opmærksom på, at behandlingen er individuel, og resultatet varierer fra person til person.

Patientinformation for brystløft

Covid-19
close slider

Fra den 01. februar skal du hverken vise Coronapas eller test til operationer eller konsultationer. Mundbind vil heller ikke længere være påkrævet.

Du skal selvfølgelig ikke møde op på klinikken, hvis du ikke føler dig rask, så husk at ringe og aflyse din tid.