Spring til indhold

Brystreduktion

Få en brystreduktion på vores professionelle klinik i Odense med 25 års erfaring

Her hos HCA Klinikken kan du altid være sikker på, at dine bryster er i gode hænder. Det er en stor beslutning at få foretaget en brystreducerende operation, og derfor skal du naturligvis være tryg ved processen. Det kan du være, når du vælger os, da vi altid tager alle opgaver med brystreduktion meget seriøse.

Vi har et hold af professionelle læger, som tager sig godt af dig og dine bryster, og som har både erfaringen og ekspertisen til at sikre det resultat, du går og drømmer om. Du kan derfor altid være sikker på at få et tilfredsstillende resultat, når du lægger vejen forbi til en brystreduktion hos vores klinik i Odense, hvor du får gode brystreduktion-priser. Her står dørene altid åbne – lige meget om du kommer fra Fyn, Nordjylland, København eller et helt fjerde sted i Danmark.

Praktisk information og priser på brystreduktion

Har du store og tunge bryster, som generer dig og forårsager smerte i overkroppen, kan en brystreduktion være en stor hjælp. Den samme læge vil følge dig gennem hele forløbet fra start til slut, og tryghedsgaranti er inkluderet i prisen.
Brystreduktion
Brystreduktion

Priser på brystreduktion

Alle priser er inklusiv:
✓ Patientforsikring
✓ Overnatning
✓ Kontrol
✓ BH

Nedenstående priser er gældende fra den 11.10.2023.

Forundersøgelse til brystreduktion

Kr. 700,-

Brystreduktion i fuld bedøvelse
inkl. overnatning og efterkontroller

Kr. 40.000,-

Mommy makeover: Brystreduktion + maveplastik i fuld bedøvelse
inkl. overnatning og efterkontroller

Kr. 68.000,-

Mommy makeover: Brystreduktion + maveplastik efter stort vægttab i fuld bedøvelse
inkl. overnatning og efterkontroller

Kr. 73.000,-

Om brystreduktion

Store bryster kan ofte medføre hovedpine og smerter i brysterne, nakken, ryggen og skuldrene, og disse fysiske gener kan være årsagen til, at du vil have en brystreduktion. En anden årsag kan være, at du er utilfreds med brysternes udseende, fordi de hænger, eller fordi de ikke er i harmoni med resten af din krop. 

Formålet med en brystreduktion er netop at skabe bedre harmoni mellem dine bryster og krop og at reducere eventuelle smerter eller fjerne dem helt, så du kan nyde hverdagen uden at have ondt.

Vi anbefaler, at du får lavet mammografi inden operationen, hvis du er 40 år gammel eller derover. 

Varigheden af en brystreduktion kan påvirkes af faktorer som kroppens naturlige aldring, vægtændringer og graviditet.

Vær indstillet på at der er en risiko for, at du ikke kan amme efter en brystreduktion.

Et trygt behandlingsforløb

På HCA Klinikken har vi fokus på patienten med kirurger, der lytter til dig og tilrettelægger behandlingen så vidt muligt efter dine ønsker. Du vil være i trygge hænder fra start til slut af behandlingsforløbet, og efter endt operation får du et telefonnummer på kirurgen ved behov for akut lægehjælp.

Ved al plastikkirurgi betaler du for den første forundersøgelse, og alle efterfølgende forundersøgelser og kontroller er gratis.

Vi gør opmærksom på, at behandlingen er individuel, og at resultatet varierer fra person til person.

Patientinformation for brystreduktion

Hvad koster en brystreduktion? Få skarpe priser hos HCA Klinikken

Hos HCA Klinikken har vi altid fuld gennemsigtighed med, hvad det koster at få en brystreduktion. Du kan få det store overblik over vores priser på brystreduktion lige her på siden, så du hurtigt kan se, hvad du kan forvente.

Her får du altid god pris på en brystreduktion, ligesom du også får gode priser på alle vores andre operationer som f.eks. en brystreduktion og løft. Vi gør nemlig altid en dyd ud af at holde priserne i bund, så kvinder fra hele landet får mulighed for at få den krop, de fortjener.

I forbindelse med kosmetisk plastikkirurgi, betales der for den første konsultation, og alle efterfølgende forundersøgelser og kontroller er gratis.

Brystreducerende operation med et naturligt resultat – få et harmonisk udtryk med en brystformindskende operation

En brystformindskelse er ikke bare en brystformindskelse, for der er stor forskel på resultatet afhængigt af, hvilken klinik du vælger. Det kan med andre ord altid betale sig at vælge en klinik med professionelle og erfarne læger, når du vil have foretage brystreducerende operation, og når du gerne vil have et resultat, der er så smukt som muligt.

Det gør vi vores bedste for at sikre her hos HCA Klinikken, hvor du altid blive taget i god behandling af en dygtig læge, der sørger for at skabe et flot og naturligt resultat. Du kan derfor altid se frem til at få nogle flotte og naturlige bryster, når du vælger os til at foretage din brystformindskende operation.

Brystreduktion før og efter – hvad kan du forvente?

Når du kommer forbi til en brystreduktion, er det selvfølgelig, fordi du gerne vil have mindre bryster. Derfor kan du forvente, at resultatet af operationen er en mindre bryststørrelse, hvor brystet på samme tid vil få et forbedret udseende og en flottere form. Med en brystreduktion kan du kort sagt forvente at få nogle mindre men smukke bryster med en flot holdning, hvor brystets funktion ikke påvirkes. Se vores før og efter billeder her.

Kontakt HCA Klinikken i dag og hør mere om dine muligheder

Hvis du har store og tunge bryster, kan du altid få foretaget en brystreduktion her hos HCA Klinikken. Vi giver dig gode priser på brystreduktion – uanset dit udgangspunkt, og du kan altid forvente en professionel tilgang og et resultat i høj kvalitet.

Du kan med andre ord få skabt de bryster, du går og drømmer om, når du vælger os til en brystreducerende operation, hvor resultatet er både smukt og naturligt. Er du interesseret i at høre mere? Så tøv ikke med at tage kontakt til os i dag – så tager vi en snak om dine muligheder.