Spring til indhold

Fedtsugning

Få en professionel fedtsugning i Odense med over 25 års erfaring

Det er en stor beslutning at få foretaget en fedtsugning. Det er et stort indgreb i din krop, og derfor skal du selvfølgelig føle sig tryg hele vejen igennem. Det sørger vi for her hos HCA Klinikken, hvor du altid vil møde en professionel og erfaren læge, som tager dig og din krop i gode hænder, og som yder professionel service hele vejen igennem.

Vi gør en dyd ud af den høje kvalitet i vores arbejde, så du kan være sikker på, at du kommer til at stå tilbage med et tilfredsstillende resultat, der vil se naturligt ud og ikke bringe komplikationer efterfølgende.

Du kan med andre ord altid få en professionel fedtsugning i Odense hos os. Vi byder gæster velkomne fra hele landet, og du skal derfor ikke være bange for at kontakte os eller besøge vores klinik, selvom du bor i Jylland eller på Sjælland.

Praktisk information og priser på fedtsugning

Med en fedtsugning får du fjernet uønskede fedtdepoter, som ellers kan være svære at komme af med trods motion og en sund kost.
fedtsugning

Priser på fedtsugning

Alle priser er inklusiv:
✓ Patientforsikring
✓ Forbinding
✓ Kontrol

Nedenstående priser er gældende fra den 01.08.2021.

Forundersøgelse til fedtsugning

Kr. 700,-

Fedtsugning af hals

Kr. 11.500,-

Lille fedtsugning af mave

Kr. 15.000,-

Stor fedtsugning af mave

Kr. 22.000,-

Fedtsugning af BH-delle

Kr. 16.000,-

Fedtsugning af yderlår

Kr. 18.000,-

Fedtsugning af inderlår

Kr. 16.000,-

Fedtsugning af arme

Kr. 16.000,-

Fedtsugning af knæ

Kr. 11.000,-

Fedtsugning af hofter

Kr. 16.000,-

Lille fedtsugning af lænd

Kr. 16.000,-

Stor fedtsugning af lænd

Kr. 22.000,-

Tillæg for fuld bedøvelse

Kr. 5.000,-

Ved fedtsugning af flere områder: Fuld pris for det dyreste område, 25% på resterende områder. 

Priseksempel: Stor fedtsugning af mave + yderlår + hofter
Mave: 22.000 kr.
Yderlår: 25% af 18.000 kr. = 13.500 kr.
Hofter: 25% af 16.000 kr. = 12.000 kr. 
I alt: 47.500 kr. 

Om fedtsugning

Der findes lokale fedtdepoter på kroppen, som kan være meget svære at komme af med, og som ikke nødvendigvis har noget med overvægt at gøre. Du kan være slank eller være i gang med at tabe dig og alligevel have nogle fedtdepoter på udvalgte kropsområder. Grunden til dette er, at lokale fedtdepoter kan være arveligt betingede og kønsbestemte. Med en fedtsugning kan du komme disse lokale fedtdepoter til livs.

Fedtsugning er bestemt ikke en erstatning for en slankekur. Der er dog en del, som oplever en fedtsugning som et ”skub” på vejen og som motivation for at tabe sig yderligere efter operationen.

De typiske fedtdepoter hos kvinder, der udføres fedtsugning på, er mave, hofter, lår og knæ, mens det for mænd typisk er mave og bryst. En del fedtsugninger foregår også på hagen hos begge køn, men som udgangspunkt kan der fedtsuges over hele kroppen.

Effekten af en fedtsugning er vedvarende, men resultatet kan påvirkes af faktorer som kroppens naturlige aldring og vægtændringer.

Et trygt behandlingsforløb

På HCA Klinikken har vi fokus på patienten med kirurger, der lytter til dig og tilrettelægger behandlingen så vidt muligt efter dine ønsker. Du vil være i trygge hænder fra start til slut af behandlingsforløbet, og efter endt operation får du et telefonnummer på kirurgen ved behov for akut lægehjælp.

Ved al plastikkirurgi betaler du for den første forundersøgelse, og alle efterfølgende forundersøgelser og kontroller er gratis.

Vi gør opmærksom på, at behandlingen er individuel, og at resultatet varierer fra person til person.

Patientinformation for fedtsugning

Hvad koster en fedtsugning? Få skarpe og gennemsigtige priser hos os

En fedtsugning er ikke bare en fedtsugning, for du har mulighed for at få foretaget fedtsugninger mange forskellige steder på kroppen. Det er mindre omfangsrigt at få foretaget en fedtsugning af hals end en fedtsugning af mave og så videre, og derfor er der også mange forskellige fedtsugning priser.

Her hos HCA Klinikken tilbyder vi mange forskellige typer af fedtsugninger på hele kroppen, hvor du bl.a. kan vælge mellem:

  • Fedtsugning af mave
  • Fedtsugning af hage
  • Fedtsugning af lår
  • Fedtsugning af inderlår
  • Fedtsugning af dobbelthage
  • Fedtsugning af arme
  • Fedtsugning af knæ
  • Fedtsugning af ansigt
  • Fedtsugning af lægge
  • Fedtsugning af hofter

Lige meget hvilket form for fedtsugning du vælger, kan du altid se frem til at få gode priser her hos os. Vi har et gennemsigtigt prissystem, som du kan få det store overblik over lige her på siden. På den måde ved du altid, hvad du skal betale for en fedtsugning her hos os, og du ved altid, at du får nogle af landets bedste priser hos HCA Klinikken.

Fedtsugning før og efter: Hvad kan du se frem til?

En fedtsugning er som nævnt en kirurgisk procedure, der bruges til at fjerne uønsket fedt fra bestemte områder af din krop. En fedtsugning kan f.eks. bruges til at reducere fedtdepoter i maven, på lårene, omkring anklerne, ved halsen og andre områder på din krop, og du kan derfor se frem til at få mindre fedt i de områder, der behandles.

Efter en fedtsugning vil du med andre ord være slankere på det område, der har været behandlet, og det kan derfor være en måde at hjælpe med at skabe den krop, du drømmer om. Men husk, at en fedtsugning ikke kan erstatte et normalt vægttab med en sund kost og masser af motion. En fedtsugning skal derfor ses som et supplement, der kan give dig en god start i arbejdet med at opnå den krop, du drømmer om.

Du kan se før og efter billeder af fedtsugning her.

Hør mere om dine muligheder for at få en fedtsugning

Hvis du er nysgerrig efter at høre mere om dine muligheder for at få en fedtsugning, kan du kontakte os her hos HCA Klinikken med det samme. Vi sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål om de forskellige typer af fedtsugninger, ligesom vi også altid er klar til at give dig en tid til en fedtsugning i Odense i vores hyggelige klinik.