Spring til indhold

Fedttransplantation

Praktisk information om fedttransplantation

En fedttransplantation betyder, at levende fedtvæv transporteres fra et sted til et andet på kroppen. Det er en god metode at gøre brug af, hvis du synes, at du mangler fylde bestemte steder på kroppen. 

HCA klinikken operationsskue

Priser på fedttransplantation

Forundersøgelse til fedttransplantation

Kr. 700,-

Fedttransplantation

Fra kr. 15.000,-

Fedttransplantation til læber

Kr. 10.000,-

Refill (fedttransplantation til læber)

Kr. 5.000,-

Ovenstående priser er kun for fedttransplantationen. Hertil kommer et tillæg for de valgte fedtsugningsområder.

Hvis man ønsker fedttransplantation til andre områder på kroppen, bliver prisen for dette vurderet og fastlagt af lægen til forundersøgelsen. 

Om fedttransplantation

En fedttransplantation kan bruges til bl.a. brystforstørrelse (som alternativ til implantater) og kosmetiske ansigtsoperationer (som alternativ til filler), men også til korrektion eller rekonstruktion af tidligere behandlingsskader. Når det ønskede resultat er opnået, og det har været stabilt i 6 måneder, vil holdbarheden være permanent. Resultatet vil dog påvirkes af kroppens naturlige aldringsproces, men behandlingen kan gentages.

Du får et trygt behandlingsforløb

På HCA Klinikken har vi fokus på patienten, og vores kirurger lytter til dig og tilrettelægger så vidt muligt behandlingen efter dine ønsker. Du vil være i trygge hænder fra start til slut af behandlingsforløbet, og efter endt operation får du et telefonnummer på din behandlende læge, så du altid kan komme i kontakt med lægen i tilfælde af spørgsmål, tvivl eller akutte situationer. Inden for plastikkirurgi gælder det, at du kun betaler for den første forundersøgelse, og alle efterfølgende forundersøgelser og kontroller er gratis.

Vi gør opmærksom på, at behandlingen er individuel, og at resultatet varierer fra person til person.

Patientinformation for fedttransplantation

Anmeldelse

Jeg kan varmt anbefale denne klinik. Under din behandling er du ikke bare “patient”, men også på luksusophold i det smukkeste hus beliggende lige op mod Odense Å. De er så kompetente og dygtige. Mit resultat er præcis det, jeg ønskede mig.

– Julie, tidligere patient på HCA Klinikken

Covid-19
close slider

Fra den 01. februar skal du hverken vise Coronapas eller test til operationer eller konsultationer. Mundbind vil heller ikke længere være påkrævet.

Du skal selvfølgelig ikke møde op på klinikken, hvis du ikke føler dig rask, så husk at ringe og aflyse din tid.