Spring til indhold

Fedttransplantation

Praktisk information om fedttransplantation

En fedttransplantation betyder, at levende fedtvæv transporteres fra et sted til et andet på kroppen. Det er en god metode at gøre brug af, hvis du synes, at du mangler fylde bestemte steder på kroppen. 

HCA klinikken operationsskue

Priser på fedttransplantation

Forundersøgelse til fedttransplantation

Kr. 700,-

Fedttransplantation

Fra kr. 15.000,-

Fedttransplantation til læber

Kr. 10.000,-

Refill (fedttransplantation til læber)

Kr. 5.000,-

Ovenstående priser er kun for fedttransplantationen. Hertil kommer et tillæg for de valgte fedtsugningsområder.

Hvis man ønsker fedttransplantation til andre områder på kroppen, bliver prisen for dette vurderet og fastlagt af lægen til forundersøgelsen. 

Om fedttransplantation

En fedttransplantation kan bruges til bl.a. brystforstørrelse (som alternativ til implantater) og kosmetiske ansigtsoperationer (som alternativ til filler), men også til korrektion eller rekonstruktion af tidligere behandlingsskader. Når det ønskede resultat er opnået, og det har været stabilt i 6 måneder, vil holdbarheden være permanent. Resultatet vil dog påvirkes af kroppens naturlige aldringsproces, men behandlingen kan gentages.

Et trygt behandlingsforløb

På HCA Klinikken har vi fokus på patienten med kirurger, der lytter til dig og tilrettelægger behandlingen så vidt muligt efter dine ønsker. Du vil være i trygge hænder fra start til slut af behandlingsforløbet, og efter endt operation får du et telefonnummer på kirurgen ved behov for akut lægehjælp.

Ved al plastikkirurgi betaler du for den første forundersøgelse, og alle efterfølgende forundersøgelser og kontroller er gratis.

Vi gør opmærksom på, at behandlingen er individuel, og at resultatet varierer fra person til person.

Patientinformation for fedttransplantation

Anmeldelse

Hele teamet er kanon søde og dygtige. Jeg har følt mig godt informeret, priserne er fair, og resultatet er mega godt. Jeg vil til enhver tid vælge HCA Klinikken, hvis jeg skal opereres igen. 

– Cecilie, tidligere patient på HCA Klinikken