Spring til indhold

Fjernelse af implantater

Praktisk information og priser på fjernelse af implantater

Hvis du vil have din implantater fjernet, kan du få det gjort på HCA Klinikken ved en af vores speciallæger, som er meget erfarne i brystkirurgi. Tryghedsforsikring er med i prisen, og der er ingen ekstra omkostninger.
Bryst implantater og fjernelse af implantater
Fjernelse af brystimplantater

Priser på fjernelse af implantater

Alle priser er inklusiv:
✓ Patientforsikring
✓ Kontrol
✓ BH

Forundersøgelse til fjernelse af implantater

Kr. 700,-

Fjernelse af implantater i lokalbedøvelse
suppleret med sovemiddelrus

Kr. 11.500,-

Fjernelse af implantater i fuld bedøvelse
Kr. 16.500,-

Tillæg ved fjernelse af kapseldannelse

Fra 10.000,-

Om fjernelse af implantater

Fjernelse af implantater er relevant for de kvinder, som måske har oplevet længevarende komplikationer med deres implantater, eller for dem som bare ikke vil have implantater i længere.

Forventninger til operationen
Fjernelse af implantater kan medføre et mere slapt og løst bryst, især hvis implantaterne, som skal fjernes, er store. Derfor kan du forvente, at dit bryst vil blive mere slapt og løst efter operationen. Bryster bliver selvfølgelig mere slappe i forbindelse med den naturlige aldring.

Hvis du ikke vil have alt for slappe eller løse bryster, kan du enten kombinere fjernelse af implantater med et brystløft eller eventuelt få lavet et brystløft på et senere tidspunkt. Et andet alternativ kan også være en brystforstørrelse med eget fedt.

Et trygt behandlingsforløb

På HCA Klinikken har vi fokus på patienten med kirurger, der lytter til dig og tilrettelægger behandlingen så vidt muligt efter dine ønsker. Du vil være i trygge hænder fra start til slut af behandlingsforløbet, og efter endt operation får du et telefonnummer på kirurgen ved behov for akut lægehjælp.

Ved al plastikkirurgi betaler du for den første forundersøgelse, og alle efterfølgende forundersøgelser og kontroller er gratis.

Vi gør opmærksom på, at behandlingen er individuel, og at resultatet varierer fra person til person.

Patientinformation for fjernelse af implantater

Anmeldelse

Min varmeste anbefaling!

Jeg har fået lavet en brystoperation på HCA Klinikken efter mange års overvejelser. Jeg fik en rigtig god vejledning, og der blev lyttet til mine ønsker om størrelse og udseende. 

Høj faglighed, seriøsitet, tryghed og professionalisme! Resultatet blev præcis, som jeg havde håbet på. Af hjertet tak! 

– Lykke, tidligere patient på HCA Klinikken