Spring til indhold

Fjernelse af implantater

Praktisk information og priser på fjernelse af implantater

Hvis du vil have din implantater fjernet, kan du få det gjort på HCA Klinikken ved en af vores speciallæger, som er meget erfarne i brystkirurgi. Tryghedsforsikring er med i prisen, og der er ingen ekstra omkostninger.
Bryst implantater og fjernelse af implantater
Fjernelse af brystimplantater

Priser på fjernelse af implantater

Alle priser er inklusiv:
✓ Patientforsikring
✓ Kontrol
✓ BH

Forundersøgelse til fjernelse af implantater

Kr. 700,-

Fjernelse af implantater i lokalbedøvelse
suppleret med sovemiddelrus

Kr. 11.500,-

Fjernelse af implantater i fuld bedøvelse
Kr. 16.500,-

Tillæg ved fjernelse af kapseldannelse

Fra 10.000,-

Om fjernelse af implantater

Fjernelse af implantater er relevant for de kvinder, som måske har oplevet længevarende komplikationer med deres implantater, eller for dem som bare ikke vil have implantater i længere.

Forventninger til operationen
Fjernelse af implantater kan medføre et mere slapt og løst bryst, især hvis implantaterne, som skal fjernes, er store. Derfor kan du forvente, at dit bryst vil blive mere slapt og løst efter operationen. Bryster bliver selvfølgelig mere slappe i forbindelse med den naturlige aldring.

Hvis du ikke vil have alt for slappe eller løse bryster, kan du enten kombinere fjernelse af implantater med et brystløft eller eventuelt få lavet et brystløft på et senere tidspunkt. Et andet alternativ kan også være en brystforstørrelse med eget fedt.

Et trygt behandlingsforløb

På HCA Klinikken har vi fokus på patienten med kirurger, der lytter til dig og tilrettelægger behandlingen så vidt muligt efter dine ønsker. Du vil være i trygge hænder fra start til slut af behandlingsforløbet, og efter endt operation får du et telefonnummer på kirurgen ved behov for akut lægehjælp.

Ved al plastikkirurgi betaler du for den første forundersøgelse, og alle efterfølgende forundersøgelser og kontroller er gratis.

Vi gør opmærksom på, at behandlingen er individuel, og at resultatet varierer fra person til person.

Patientinformation for fjernelse af implantater

Anmeldelse

Min varmeste anbefaling!

Jeg har fået lavet en brystoperation på HCA Klinikken efter mange års overvejelser. Jeg fik en rigtig god vejledning, og der blev lyttet til mine ønsker om størrelse og udseende. 

Høj faglighed, seriøsitet, tryghed og professionalisme! Resultatet blev præcis, som jeg havde håbet på. Af hjertet tak! 

– Lykke, tidligere patient på HCA Klinikken

Fjernelse af brystimplantater af professionelle med over 25 års erfaring

Lige meget hvor du har fået lavet dine bryster, kan du altid komme til os her hos HCA Klinikken for fjernelse af brystimplantater. Vi kan fjerne alle typer af brystimplantater, ligesom vi nemt kan klare fjernelse af kapseldannelse og ordne andre problemer med dine brystimplantater.

Vi er specialister i fjernelse af brystimplantater, og du kan derfor trygt vælge os, når du gerne vil af med dine implantater. Hos os vil du blive taget godt imod af en professionel læge, som har fjernet mange brystimplantater gennem årene, og som derfor har ekspertisen til også at fjerne dine brystimplantater under et problemfrit forløb.

Vi tager os altid godt af dig og dine bryster, så processen bliver bekvem for dig, og så du kommer til at stå tilbage med et resultat, der er så pænt som muligt.

Pris på fjernelse af implantater – hvad koster det at få fjernet implantater?

Hvis du gerne vil have en af landets skarpeste priser på fjernelse af implantater, skal du kigge med her hos HCA Klinikken. Hos os får du nemlig altid skarpe priser på alle vores operationer, og det gælder også for fjernelse af implantater.

Vi holder prisen i bund, så det ikke bliver en begrænsning, når du har behov for at få fjernet dine implantater af den ene eller den anden grund. Du kan få overblikket over vores priser lige her på siden, hvor du kun finder gennemsigtige priser, så du kan være helt sikker på, hvad du skal forvente.

Den billigste løsning er fjernelse af implantater med lokalbedøvelse, da du skal betale et mindre tillæg for at få fuld bedøvelse. Det koster også et tillæg, hvis du skal have fjernelse af kapseldannelse, da det kræver et mere kompliceret indgreb.

Efter fjernelse af brystimplantater: Vi udfører også brystløft

Hvis du beslutter dig for at fjerne brystimplantater, skal du som nævnt være indstillet på, at dine bryster vil blive en smule slappe og løse efter operationen. Dine bryster bliver mindre og mindre fyldige, og det er måske ikke et look, du finder så tiltalende.

Derfor er det altid værd overveje, om operationen skal kombineres med et brystløft, når du vil fjerne dine implantater. Et brystløft er en anden mindre operation, som fjerner uønsket hud og fedt i dine bryster, så de strammes op og ikke hænger efter operationen.

Du kan også vælge at fylde et slapt bryst op med en brystforstørrelse med eget fedt, hvor du har mulighed for at få store bryster igen, men hvor du kan slippe uden om de kunstige implantater. Her er det nemlig kun dit eget fedt, som fjernes fra et sted på kroppen for at blive sprøjtet ind i dine bryster. Der er mange legitime og gode grunde til at ønske og vælge kosmetiske operationer.

Kontakt os i dag for at høre mere om fjernelse af brystimplantater

Hvis du går rundt med spørgsmål om dine brystimplantater, og hvis du gerne vil høre mere om dine mulighed for at få dem fjernet, kan du altid kontakte os her hos HCA Klinikken. Vi vil hellere end gerne svare på alle dine spørgsmål, så du kan komme videre med dine drømme om fjernelse af brystimplantater eller fjernelse af kapseldannelse.

Hos os møder du altid et professionelt hold, der går det ekstra skridt for at hjælpe dig, og du vil derfor altid være i sikre hænder, når du vælger os her hos HCA Klinikken til af få fjernet dine brystimplantater.