Spring til indhold

Fjernelse af implantater før & efter

Fjernelse af implantater – se vores før og efter billeder her på siden

privathospitalet HCA Klinikken i Odense kan du også få fjernet dine implantater. Vi har stor erfaring i at skabe gode resultater med fjernelse af implantater. Du kan se et udpluk af nogle af resultaterne på før og efter billederne herunder.

Fjernelse af implantater (280 cc) + stort brystløft 56 år, 159 cm, 54 kg

Fjernelse af implantater (280 cc) + stort brystløft
56 år, 159 cm, 54 kg

Før og efter billede: Fjernelse af implantater + stort brystløft 36 år, 168 cm, 78 kg

Før og efter billede: Fjernelse af implantater + stort brystløft
36 år, 168 cm, 78 kg

Før og efter billede: Fjernelse af implantater (375 cc) + brystløft 66 år, 178 cm, 80 kg

Før og efter billede: Fjernelse af implantater (375 cc) + brystløft
66 år, 178 cm, 80 kg

Typiske årsager til at patienter vælger at få fjernet deres implantater, er:

  • Ønsket om bryststørrelse har ændret sig.
  • Der har været komplikationer, der giver smerter, eller at brysterne i den forbindelse ændrer sig til et uønsket udseende.
  • Ønsket om et mere naturligt udseende.
  • Kapseldannelse

 

Før og efter billeder af fjernelse af implantater kombineret med brystløft – se de flotte resultater

Fjernelse af implantater kan desværre medføre, at brystet bliver slappere. Derfor vælger mange af vores patienter at få udført et brystløft i direkte forlængelse af fjernelsen af implantaterne. Vi er ligeledes behjælpelige med at udføre en udskiftning af implantater til nye implantater – større eller mindre – hvis dette er ønsket.

På billederne ovenfor har vi bl.a. eksempler på kvinder, der har fået fjernet implantaterne og fået udført et lille eller stort brystløft i samme forbindelse.

Resultatet varierer fra person til person, men billederne her kan være med til at give dig et realistisk billede af, hvad du kan forvente at opnå, hvis du får fjernet dine brystimplantater. Det viser tydeligt, hvordan brysternes form og størrelse ændrer sig, og hvor flot resultatet kan blive med en kombination af fjernelse af implantater og brystløft.

Vi har dygtige og professionelle speciallæger, der har mange års erfaring i brystkirurgi. Resten af teamet er også meget professionelle og brænder for deres fag. Det er med til at give vores patienter et forløb med et højt fagligt niveau, ligesom det skaber tryghed baseret på ærlige og grundige forklaringer om processen.

Kontakt os i dag for mere information

Kontakt os i dag for at booke en forundersøgelse eller hvis du har nogle spørgsmål vedrørende fjernelse af implantater. Vores dygtige team er klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig på vej til at tage en velfunderet og informeret beslutning.

Ring til os på tlf. 66 12 55 13 eller send os en mail på post@hca-klinikken.dk. Så aftaler vi nærmere med dig.