Spring til indhold

Hageplastik

Praktisk information og priser på hageplastik

Er du generet af, at du har et større fedtdepot under hagen? Det kan være svært at komme af med, og for mange er den eneste løsning en hageplastik. Med en hageplastik får du en pænere hageprofil ved at få fjernet fedtlaget under hagen.
Hage plastik optegning

Priser på hageplastik

Nedenstående priser er gældende fra den 01.08.2021.

Forundersøgelse til hageplastik

Kr. 700,-

Hageplastik

Kr. 12.500,-

Fedtsugning af hals

Kr. 11.500,-

Hageplastik + fedtsugning

Kr. 17.000,-

Om hageplastik

Fedtsugning af halsen
Fedtsugning på halsen foregår under hagen og på forsiden af halsen. Denne behandling er effektiv, hvis der er tale om en større mængde fedt og samtidigt kun et overkommeligt hudoverskud. Læs mere om fedtsugning af hals her.

Ansigtsløft
Et ansigtsløft kan være en løsning på problemet, hvis du har overskydende hud på halsen. Denne behandling er dog mere kostbar og kan give dig større gener efter operationen end de andre behandlinger. Læs mere om ansigtsløft her.

Bortskæring af den overskydende hud (hageplastik)
Ved hageplastik bortskæres en kile af hud og fedt i midtlinjen. Ulempen ved denne behandling er imidlertid, at operationen efterlader et lodret ar på forsiden af halsen. Dog vil arret formes således, at det primært falder ind i de naturlige folder, som allerede findes på halsen, så det ikke fremstår så tydeligt.

Kombination
En mulighed er også at kombinere fedtsugning på halsen og hageplastik, idet at en fedtsugning giver større fedtreduktion end ved hageplastik alene. 

Varigheden af alle disse behandlinger påvirkes af faktorer som kroppens naturlige aldring og vægtændringer. Vi gør opmærksom på, at behandlingen er individuel, og at resultatet varierer fra person til person. 

Du kan komme af med overskydende fylde på halsen:

  • ved fedtsugning af hals
  • ved ansigtsløft
  • ved bortskæring af den overskydende hud på halsen (hageplastik)
  • eller ved kombination af de to sidste muligheder (fedtsugning og bortskæring)

Patientinformation for hageplastik