Spring til indhold

Hudreduktion af inderlår

Praktisk information og priser på hudreduktion af inderlår

Få en fastere hud med en hudreduktion af inderlårene. Tryghedsgaranti er inkluderet i prisen, og den samme læge vil følge dig gennem hele forløbet fra start til slut.

fedtsugning

Priser på hudreduktion af inderlår

Nedenstående priser er gældende fra den 01.05.2022.

Forundersøgelse til hudreduktion af inderlår

Kr. 700,-

Lårplastik i fuld bedøvelse

Kr. 35.000,-

Tillæg ved fedtsugning

Fra 8.000,-

Om hudreduktion af inderlår

Overskud af hud på lårene opstår med alderen, fordi huden mister sin elasticitet og bliver slap, eller som følge af stort vægttab. Med denne operation opnår du fuld reduktion af overskydende hud på dine lår og en opstramning af huden på lårene.

Effekten af operationen er vedvarende, men resultatet kan påvirkes af faktorer som kroppens naturlige aldring og vægtændringer.

Du får et trygt behandlingsforløb

På HCA Klinikken har vi fokus på patienten, og vores kirurger lytter til dig og tilrettelægger så vidt muligt behandlingen efter dine ønsker. Du vil være i trygge hænder fra start til slut af behandlingsforløbet, og efter endt operation får du et telefonnummer på din behandlende læge, så du altid kan komme i kontakt med lægen i tilfælde af spørgsmål, tvivl eller akutte situationer.

Inden for plastikkirurgi gælder det, at du kun betaler for den første forundersøgelse, og alle efterfølgende forundersøgelser og kontroller er gratis.

Vi gør opmærksom på, at behandlingen er individuel, og at resultatet varierer fra person til person.

Patientinformation for hudreduktion af inderlår

Anmeldelse

Jeg valgte at blive opereret af Vivi Bakholdt. Hun er hammer dygtig, og jeg har ikke et sekund været i tvivl om, at det var det rigtige valg. Hun forklarer tingene meget grundigt og er bundærlig. Hun går ikke ud fra et BMI tal, men dømmer ud fra personen. Personalet er så søde og dygtige og formår at skabe tryghed. Alt i alt har jeg haft det bedste lille mini-ophold, og jeg er så glad for resultatet.

– Julie, tidligere patient på HCA Klinikken

Covid-19
close slider

Fra den 01. februar skal du hverken vise Coronapas eller test til operationer eller konsultationer. Mundbind vil heller ikke længere være påkrævet.

Du skal selvfølgelig ikke møde op på klinikken, hvis du ikke føler dig rask, så husk at ringe og aflyse din tid.