Spring til indhold

Hudreduktion af inderlår

Praktisk information og priser på hudreduktion af inderlår

Få en fastere hud med en hudreduktion af inderlårene. Tryghedsgaranti er inkluderet i prisen, og den samme læge vil følge dig gennem hele forløbet fra start til slut.

fedtsugning

Priser på hudreduktion af inderlår

Alle priser er inklusiv:
✓ Patientforsikring
✓ Komprimerende forbinding

✓ Kontrol

Nedenstående priser er gældende fra den 01.05.2022.

Forundersøgelse til hudreduktion af inderlår

Kr. 700,-

Lårplastik i fuld bedøvelse

Kr. 35.000,-

Tillæg ved fedtsugning

Fra 8.000,-

Om hudreduktion af inderlår

Overskud af hud på lårene opstår med alderen, fordi huden mister sin elasticitet og bliver slap, eller som følge af stort vægttab. Med denne operation opnår du fuld reduktion af overskydende hud på dine lår og en opstramning af huden på lårene.

Effekten af operationen er vedvarende, men resultatet kan påvirkes af faktorer som kroppens naturlige aldring og vægtændringer.

Et trygt behandlingsforløb

På HCA Klinikken har vi fokus på patienten med kirurger, der lytter til dig og tilrettelægger behandlingen så vidt muligt efter dine ønsker. Du vil være i trygge hænder fra start til slut af behandlingsforløbet, og efter endt operation får du et telefonnummer på kirurgen ved behov for akut lægehjælp.

Ved al plastikkirurgi betaler du for den første forundersøgelse, og alle efterfølgende forundersøgelser og kontroller er gratis.

Vi gør opmærksom på, at behandlingen er individuel, og at resultatet varierer fra person til person.

Patientinformation for hudreduktion af inderlår

Anmeldelse

Jeg valgte at blive opereret af Vivi Bakholdt. Hun er hammer dygtig, og jeg har ikke et sekund været i tvivl om, at det var det rigtige valg. Hun forklarer tingene meget grundigt og er bundærlig. Hun går ikke ud fra et BMI tal, men dømmer ud fra personen. Personalet er så søde og dygtige og formår at skabe tryghed. Alt i alt har jeg haft det bedste lille mini-ophold, og jeg er så glad for resultatet.

– Julie, tidligere patient på HCA Klinikken