Hudreduktion på overarme

Praktisk information og priser på hudreduktion på overarme

Overskydende hud på overarmene kan fjernes og strammes op med en hudreduktion. Tryghedsgaranti er inkluderet i prisen, og gennem hele forløbet bliver du fulgt af den samme læge for, at du føler dig bedst tilpas.
fedt på armene

Priser på hudreduktion på overarme

Forundersøgelse til hudreduktion på overarme

Kr. 700,-

Hudreduktion på armene i fuld bedøvelse, ambulant

Kr. 20.500,-

Tillæg ved fedtsugning

Fra 6.000,-

Om hudreduktion på overarme

Hudoverskud på armene kan opstå med alderen, da huden mister sin elasticitet og bliver slap med årene. Det kan også opstå efter stort vægttab. Du kan få huden på armene strammet op med en hudreduktion af overarme.

Operationen kan kombineres med fedtsugning. Hvorvidt dette er nødvendigt, snakker du om med lægen til forundersøgelsen.

Effekten af operationen er permanent, men resultatet kan påvirkes af faktorer som kroppens naturlige aldring og vægtændringer.

Du får et trygt behandlingsforløb

På HCA Klinikken har vi fokus på patienten, og vores kirurger lytter til dig og tilrettelægger så vidt muligt behandlingen efter dine ønsker. Du vil være i trygge hænder fra start til slut af behandlingsforløbet, og efter endt operation får du et telefonnummer på din behandlende læge, så du altid kan komme i kontakt med lægen i tilfælde af spørgsmål, tvivl eller akutte situationer.

Inden for plastikkirurgi gælder det, at du kun betaler for den første forundersøgelse, og alle efterfølgende forundersøgelser og kontroller er gratis.

Vi gør opmærksom på, at behandlingen er individuel, og at resultatet varierer fra person til person.

Patientinformation for hudreduktion på overarme

Anmeldelse

HCA Klinikken besidder et virkelig godt personalestab. Alle er søde og behjælpelige. Vivi Bakholdt har udrettet et fantastisk resultat, og jeg følte mig helt tryg i hendes hænder. Giver mine største anbefalinger!

– Betina, tidligere patient på HCA Klinikken