Spring til indhold

Maveplastik

Praktisk information og priser på maveplastik

Har du været igennem en graviditet og fødsel eller et vægttab, kan der opstå løst hud på maven. For nogle er den eneste løsning en maveskindsoperation. Få strammet maveskindet op med en maveplastik på HCA Klinikken ved vores speciallæger, som har mange års erfaring.
For meget hud

Priser på maveplastik

Nedenstående priser er gældende fra den 20.06.2022.

Forundersøgelse til maveplastik

Kr. 700,-

Mini-maveplastik i lokalbedøvelse + evt. sovemiddelrus

Fra 18.000,-

Maveplastik i fuld bedøvelse
inkl. overnatning og efterkontroller

Kr. 35.000,-

Maveplastik efter stort vægttab (Fleur-De-Lis) i fuld bedøvelse
inkl. overnatning og efterkontroller

Kr. 40.000,-

Maveplastik + brystforstørrelse, udskiftning af implantater, brystløft eller brystreduktion (mommy makeover) i fuld bedøvelse
inkl. overnatning og efterkontroller

Kr. 64.950,-

Tillæg ved fedtsugning

Fra 8.000,-

Om maveplastik (abdomen pendens)

Overskydende hud på maven opstår ofte efter graviditet og fødsel eller efter større vægttab. I nogle tilfælde er huden ikke i stand til at trække sig sammen igen, og deraf kan ønsket om en maveskindsoperation opstå. Fysiske gener kan også følge med slapt maveskind, da den overskydende hud på maven bl.a. kan give strækmærker og hudirritation. Med en maveplastik får du fjernet den overskydende hud, og resultatet bliver et fastere og pænere maveskind.

Udover at fjerne den overskydende hud på maven kan det i nogle tilfælde være nødvendigt at samle mavemusklerne sammen, hvis de ligger for langt fra hinanden. Dette kan lægen konstatere under operationen, men du kan også drøfte det med lægen til forundersøgelsen.

Effekten af en maveplastik er vedvarende, men resultatet kan påvirkes af faktorer som kroppens naturlige aldring og vægtændringer.

En maveskindsoperation kan også kombineres med en brystforstørrende operation, udskiftning af implantater eller et brystløft. Kombinationen kaldes for mommy makeover, og du kan læse mere om det her.

Operationen kan desuden kombineres med fjernelse af overskydende hud på nedre ryg, hvor den overskydende hud fjernes på både mave og nedre ryg under samme operation.

Du får et trygt behandlingsforløb

På HCA Klinikken har vi fokus på patienten, og vores kirurger lytter til dig og tilrettelægger så vidt muligt behandlingen efter dine ønsker. Du vil være i trygge hænder fra start til slut af behandlingsforløbet, og efter endt operation får du et telefonnummer på din behandlende læge, så du altid kan komme i kontakt med lægen i tilfælde af spørgsmål, tvivl eller akutte situationer.

Inden for plastikkirurgi gælder det, at du kun betaler for den første forundersøgelse, og alle efterfølgende forundersøgelser og kontroller er gratis.

Vi gør opmærksom på, at behandlingen er individuel, og at resultatet varierer fra person til person.

Patientinformation for maveplastik

Covid-19
close slider

Fra den 01. februar skal du hverken vise Coronapas eller test til operationer eller konsultationer. Mundbind vil heller ikke længere være påkrævet.

Du skal selvfølgelig ikke møde op på klinikken, hvis du ikke føler dig rask, så husk at ringe og aflyse din tid.