Spring til indhold

Maveplastik

Maveplastik hos erfarne specialister i Odense med over 25 års erfaring

Det er altid en stor beslutning at få foretaget en operation, og derfor skal du selvfølgelig vælge den helt rette klinik, når du vælger at få en maveskindsoperation. Her hos HCA Klinikken er du altid i trygge hænder, da vi har et erfarent hold af dygtige læger, som står klar til at udføre din operation med maveplastik i høj kvalitet med dine behov i centrum.

Her vil du møde en professionel tilgang, så du kan føle dig godt tilpas, og så du på samme tid kan være sikker på, at du kommer til at stå tilbage med et flot resultat, når operationen er ovre.

Praktisk information og priser på maveplastik

Har du været igennem en graviditet og fødsel eller et vægttab, kan der opstå løst hud på maven. For nogle er den eneste løsning en maveskindsoperation. Få strammet maveskindet op med en maveplastik på HCA Klinikken ved vores speciallæger, som har mange års erfaring.
For meget hud

Priser på maveplastik

Alle priser er inklusiv:
✓ Patientforsikring
✓ Overnatning
✓ Mavebælte
✓ Kontrol

Nedenstående priser er gældende fra den 11.10.2023.

Forundersøgelse til maveplastik

Kr. 700,-

Mini-maveplastik i lokalbedøvelse + evt. sovemiddelrus

Fra 18.000,-

Maveplastik i fuld bedøvelse (inkl. sammensyning af mavemuskler)
inkl. overnatning og efterkontroller

Kr. 38.000,-

Maveplastik efter stort vægttab i fuld bedøvelse (inkl. sammensyning af mavemuskler)
inkl. overnatning og efterkontroller

Kr. 43.000,-

Mommy makeoverMaveplastik + brystforstørrelse, udskiftning af implantater, brystløft eller brystreduktion i fuld bedøvelse
inkl. overnatning og efterkontroller

Kr. 68.000,-

Mommy makeover efter stort vægttab  i fuld bedøvelse
inkl. overnatning og efterkontroller

Kr. 73.000,-

Tillæg ved fedtsugning

Fra 8.000 – 15.000,-

Om maveplastik (abdomen pendens)

Overskydende hud på maven opstår ofte efter graviditet og fødsel eller efter større vægttab. I nogle tilfælde er huden ikke i stand til at trække sig sammen igen, og deraf kan ønsket om en maveskindsoperation opstå. Fysiske gener kan også følge med slapt maveskind, da den overskydende hud på maven bl.a. kan give strækmærker og hudirritation. Med en maveplastik får du fjernet den overskydende hud, og resultatet bliver et fastere og pænere maveskind.

Udover at fjerne den overskydende hud på maven kan det i nogle tilfælde være nødvendigt at samle mavemusklerne sammen, hvis de ligger for langt fra hinanden. Dette kan lægen konstatere under operationen, men du kan også drøfte det med lægen til forundersøgelsen. Desuden kan en maveplastik suppleres med en fedtsugning af maven ved behov. 

Effekten af en maveplastik er vedvarende, men resultatet kan påvirkes af faktorer som kroppens naturlige aldring og vægtændringer.

En maveskindsoperation kan også kombineres med en brystforstørrende operation, udskiftning af implantater, brystreduktion eller et brystløft. Kombinationen kaldes for mommy makeover, og du kan læse mere om det her.

Operationen kan desuden kombineres med fjernelse af overskydende hud på nedre ryg, hvor den overskydende hud fjernes på både mave og nedre ryg under samme operation.

Et trygt behandlingsforløb

På HCA Klinikken har vi fokus på patienten med kirurger, der lytter til dig og tilrettelægger behandlingen så vidt muligt efter dine ønsker. Du vil være i trygge hænder fra start til slut af behandlingsforløbet, og efter endt operation får du et telefonnummer på kirurgen ved behov for akut lægehjælp.

Ved al plastikkirurgi betaler du for den første forundersøgelse, og alle efterfølgende forundersøgelser og kontroller er gratis.

Vi gør opmærksom på, at behandlingen er individuel, og at resultatet varierer fra person til person.

Patientinformation for maveplastik

Maveplastik før og efter: Hvad kan du se frem til?

Når du vælger at få foretaget en maveplastik operation, er det selvfølgelig fordi, du gerne vil have en slankere mave. Det får du, når du kommer forbi os til en operation, hvor du kan se frem til at få en mere defineret mave, der er fri for løs hud. Med en maveplastik operation kan du også slippe af med år efter f.eks. et kejsersnit.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvad du kan forvente af en maveplastik operation, kan du altid kontakte os her hos HCA Klinikken. Du kan også se vores før og efter billeder af maveplastik her.

Maveskindsoperation pris: Få en skarp pris hos HCA Klinikken

Her hos HCA Klinikken er vi glade for at kunne tilbyde nogle af landets skarpeste priser på en maveskindsoperation. Vi giver dig altid en god pris på både lille maveplastik og stor maveplastik, og vi gør en dyd ud af altid at have fuld gennemsigtighed i vores priser.

Det betyder, at du altid kan finde overblikket over vores priser lige her på siden, så du ved, hvad du kan forvente. På den måde slipper du for overraskelser, og du kan hurtigt vurdere, om du har plads til en maveskindsoperation i dit nuværende budget.

Maveplastik som en del af en mommy makeover?

Hvis du går og leger med tanken om at få lavet maveplastik efter en graviditet, er du måske også interesseret i at få foretaget andre operationer i samme ombæring. Her hos HCA Klinikken kan du nemlig få en fuld mommy makeover, som er designet til dig, der lige har været gravid.

En mommy makeover kan bl.a. indeholde maveplastik, brystreduktion, brystforstørrelse og andre operationer, som kan hjælpe dig med at genvinde den skønhed, du havde før graviditeten.

Hør mere om maveplastik og dine muligheder

En maveskindsoperation er en god mulighed for dig, der har uønsket hud i maveregionen. Det kan vi hjælpe dig med at fjerne her hos HCA Klinikken, da vi har altid plads til dig i vores kalender. Du kan ringe til os i dag for at høre mere om operationen og for at få et par gode råd med på vejen fra vores erfarne eksperter.