Mommy makeover

Praktisk information og priser på mommy makeover

Har din krop ændret sig meget efter din graviditet, fødsel og måske amning? Det kan mange kvinder nikke genkendende til. Din krop skal igennem meget for at bringe dit lille mirakel til verden, så du er langt fra den eneste, der har oplevet, at kroppen går igennem en forandring. Med en mommy makeover får du en samlet pakke bestående af en maveplastik, og du vælger mellem en brystforstørrende operation, udskiftning af implantater eller et brystløft – de to operationer kombineres i én operation.

Mommy Makeover

Priser på mommy makeover

Forundersøgelse til mommy makeover

Kr. 700,-

Mommy makeover: Maveplastik + brystforstørrelse/udskiftning af implantater eller brystløft i fuld bedøvelse
inkl. overnatning og efterkontroller

Kr. 59.950,-

Tillæg for brystløft

Kr. 14.000,-

Om mommy makeover

En mommy makeover består af en kombination af:


Til forundersøgelsen skal du ytre dine ønsker og behov og i samråd med speciallægen komme frem til, hvad du helt præcist skal have lavet. Det kan nemlig være forskelligt fra kvinde til kvinde afhængig af bl.a. kropsbygning. Din mommy makeover skræddersyes derfor til lige netop dig og dine ønsker og behov.

En mommy makeover foregår i fuld bedøvelse, og du skal derfor faste inden din operation. Fra 6 til 2 timer før dit mødetidspunkt på operationsdagen må du kun indtage vand, kaffe (uden mælk), te, saft, juice og tygge tyggegummi. Husk ingen mælkeprodukter. Drik gerne noget saftevand med sukker i. Fra to timer til dit mødetidspunkt må du ikke indtage noget.

For at forberede dig bedst muligt til operationen anbefaler vi, at du læser vores patientvejledning.

Patientvejledning

Det er en god idé at læse om brystforstørrende operation/udskiftning af implantater/brystløft og om maveplastik for at lære mere om forholdene ved en mommy makeover.

Vi gør opmærksom på, at behandlingen er individuel, og at resultatet varierer fra person til person.