Spring til indhold

Mommy Makeover

Praktisk information og priser på mommy makeover

Har din krop ændret sig meget efter din graviditet, fødsel og måske amning? Det kan mange kvinder nikke genkendende til. Din krop skal igennem meget for at bringe dit lille mirakel til verden, så du er langt fra den eneste, der har oplevet, at kroppen går igennem en forandring. Med en mommy makeover får du en samlet pakke bestående af en maveplastik og enten en brystforstørrende operation, udskiftning af implantater, et brystløft eller en brystreduktion – de to indgreb kombineres i én operation.

Mommy Makeover
Mommy makeover

Priser på mommy makeover

Nedenstående priser er gældende fra den 20.06.2022.

Forundersøgelse til mommy makeover

Kr. 700,-

Mommy makeover: Maveplastik + brystforstørrelse/udskiftning af implantater/ brystløft eller brystreduktion i fuld bedøvelse
inkl. overnatning og efterkontroller

Kr. 64.950,-

Tillæg for lille brystløft

Kr. 15.000,-
(I alt: kr. 79.950,-)

Tillæg for stort brystløft

Kr. 20.000,-
(I alt: kr. 84.950,-)

Tillæg for fedtsugning af mave

Fra kr. 8.000 – 15.000,-

Om mommy makeover

En mommy makeover består af en kombination af:


Til forundersøgelsen skal du ytre dine ønsker og behov og i samråd med speciallægen komme frem til, hvad du helt præcist skal have lavet. Det kan nemlig være forskelligt fra kvinde til kvinde afhængig af bl.a. kropsbygning. Din mommy makeover skræddersyes derfor til lige netop dig og dine ønsker og behov.

En mommy makeover foregår i fuld bedøvelse, og du skal derfor faste inden din operation. Fra 6 til 2 timer før dit mødetidspunkt på operationsdagen må du kun indtage vand, kaffe (uden mælk), te, saft, juice og tygge tyggegummi. Husk ingen mælkeprodukter. Drik gerne noget saftevand med sukker i. Fra to timer til dit mødetidspunkt må du ikke indtage noget.

For at forberede dig bedst muligt til operationen anbefaler vi, at du læser vores patientvejledning.

FAQ – Mommy makeover

Hvad er en mommy makeover?

En mommy makeover består af en maveplastik, hvor overskydende maveskind fjernes, og kombineres med enten en brystforstørrende operation med implantater, udskiftning af implantater, et brystløft eller en brystreduktion.

Hvad koster en mommy makeover?

En mommy makeover med en maveplastik kombineret med enten  brystforstørrelse/udskiftning af implantater/ brystløft eller brystreduktion i fuld bedøvelse koster 64.950 kr. Prisen er inkl. overnatning, efterkontroller, BH og mavebælte. På HCA Klinikken kommer der ingen ubehagelige ekstraregninger.

Hvornår bliver jeg sendt hjem?

Hos HCA Klinikken er prisen på operationen inkl. overnatning. Det giver ro og tryghed i det første døgn efter operationen. Sygeplejersken kan være behjælpelig med medicin, forplejning og give svar på de spørgsmål, der kan opstå i efterforløbet.

Dagen efter operationen bliver du udskrevet efter morgenmaden. Du bør ikke selv køre bil de første 14 dage efter operationen, så vi anbefaler, at du bliver hentet på klinikken af en pårørende mellem klokken 8.00 og 9.00.

Patientvejledning

Det er en god idé at læse om brystforstørrende operation/udskiftning af implantater/brystløft/brystreduktion og om maveplastik for at lære mere om forholdene ved en mommy makeover.

Vi gør opmærksom på, at behandlingen er individuel, og at resultatet varierer fra person til person.

Operation Mommy Makeover på en skønhedsklinik

Mommy makeover operation kan hjælpe dig med at genvinde din selvtillid og få dig til at føle dig bedre tilpas. Operationen består af procedurer, der er rettet mod de områder, der er mest påvirket af fødsel og aldring. Få kroppen tilbage efter en fødsel, vi sørger for en sikker mommy makeover operation på vores skønhedsklinik.