Spring til indhold

Før & efter billeder

Vi er specialister i mommy makeover

En mommy makeover er en kombination af en brystoperation og maveplastik. Herunder kan du se før og efter billeder af patienter, der har fået udført en mommy makeover på privathospitalet HCA Klinikken.

Udover resultaterne kan du med billederne også se hvilke muligheder, der er, og hvordan vores operationer kan sammensættes for, at du bedst muligt får opfyldt dine ønsker og behov.

Mommy makeover: Maveplastik + BFO + brystløft + lille lipo. 
34 år, 165 cm, 68,5 kg

Før og efter billede: 32 år, 169 cm, 82 kg

Mommy makeover: Maveplastik + lipo + brystløft/-reduktion. 
32 år, 169 cm, 82 kg

Mommy makeover: Maveplastik + BFO + brystløft. 
38 år, 168 cm, 62 kg

Mommy makeover: Maveplastik + BFO + brystløft + fedtsugning af flanker og lænd
30 år, 176 cm, 80 kg

Mommy makeover: Maveplastik + BFO + fedtsugning af mave
32 år, 173 cm, 75 kg

Mommy makeover: Maveplastik + brystløft + fedtsugning af mave
41 år, 167 cm, 64 kg

Før og efter billede: 31 år, 160 cm, 66 kg

Mommy makeover: Maveplastik + udskiftning af implantater + fedtsugning af mave
31 år, 160 cm, 66 kg

Mommy makeover: Maveplastik + brystforstørrelse + lille brystløft + fedtsugning af mave
31 år, 167 cm, 86 kg

Vores patienter kommer gerne til os som følge af kropsændringer under graviditet, fødsel, amning og/eller vægttab. Med en mommy makeover kan der tages hånd om nogle af de ændringer, hvis du ikke trives med dem.

Vælger du at benytte vores klinik til at udføre din mommy makeover (eller en af vores andre operationer), kan du føle dig sikker og tryg i dit valg.

Alle i teamet er erfarne inden for kosmetiske operationer og opdaterer sig jævnligt på området. Lige så meget som de brænder for deres fag, så brænder de også for at skabe tryghed for alle patienter. For os er det vigtigt, at du får det ønskede resultat og går fra klinikken med en positiv og tillidsfuld oplevelse. En betydelig fordel ved at vælge vores privathospital til operationen er, at der ikke pålægges ekstra omkostninger. Prisen inkluderer alt, også en ny BH i den korrekte størrelse og en overnatning.

Tilfredse patienters før og efter billeder efter mommy makeover

En mommy makeover er en samlet pakke, der består af en brystoperation og maveplastik. På de ovenstående billeder kan du se eksempler på kvinder, der har fået mommy makeovers med kombinationer af følgende:

  • BFO – brystforstørrelse
  • Brystløft
  • Maveplastik
  • Lille lipo
  • Fedtsugning af flanker og lænd
  • Fedtsugning af mave
  • Udskiftning af implantater
  • Brystreduktion


Alle mommy makeovers er forskellige og individuelt tilpasset. Sammensætningen af behandlingen afhænger af dine behov og ønsker samt vores faglige vurdering.

Ønsker du at vide mere om vores mommy makeovers?

Har du været igennem en graviditet og fødsel eller et større vægttab? Så kan det godt for nogle kvinder være svært at genkende sin krop. Nogle kvinder stortrives med den nye krop, hvor andre drømmer sig tilbage til deres tidligere udseende. Begge dele er lige rigtigt – og ikke noget man skal skamme sig over.

Hører du til den sidstnævnte gruppe, kan det være, at denne form for behandling er noget for dig.

Kontakt os i dag på tlf. 66 12 55 13 eller send os en mail. Så svarer vi gerne på dine spørgsmål eller hjælper dig med at få booket tid til en forundersøgelse hos en af vores dygtige speciallæger.