Spring til indhold

Næsekirurgi

Praktisk information og priser på næsekirurgi

Er du utilfreds med din næse? Du er langt fra den eneste – næseoperationer er en af de mest populære kosmetiske indgreb i dag hos både mænd og kvinder. På HCA Klinikken er det vores speciallæge i kosmetisk plastikkirurgi, Rasmus Hilligsø Kristensen, der foretager al næsekirurgi.

Priser på næsekirurgi

Priserne er inklusiv patientforsikring og kontrol.

Forundersøgelse til næseoperation

Kr. 700,-

Småkorrektioner i lokalbedøvelse

 Fra kr. 20.000,-

Kosmetisk næseoperation i fuld bedøvelse

Kr. 30.000 – 50.000,-

Næsekorrektion pga. forsnævring i næsen

Kr. 20.000 – 30.000,-

Om næseoperation

Næsens vigtigste funktioner er at opvarme, rense og fugte indåndingsluften, men næsens udseende har også stor betydning. Da næsen er placeret centralt i ansigtet, får den afgørende indflydelse på, hvordan vi oplever hele ansigtet og dermed en persons udseende.

Hvis din næse er for stor, for krum, for buet, for spids, for bred, eller hvis der er skævheder, kan den korrigeres til et mere harmonisk udseende med en operation. Målet er at skabe bedre harmoni mellem din næse og dit ansigt. Har du problemer med at få luft igennem næsen, tilbyder vi også operation på næseskillevæggen for at bedre pladsforholdene i næsen.

Et trygt behandlingsforløb

På HCA Klinikken har vi fokus på patienten med kirurger, der lytter til dig og tilrettelægger behandlingen så vidt muligt efter dine ønsker. Du vil være i trygge hænder fra start til slut af behandlingsforløbet, og efter endt operation får du et telefonnummer på kirurgen ved behov for akut lægehjælp.

Ved al plastikkirurgi betaler du for den første forundersøgelse, og alle efterfølgende forundersøgelser og kontroller er gratis.

Vi gør opmærksom på, at behandlingen er individuel, og at resultatet varierer fra person til person.

Patientinformation for næsekirurgi