Næsekirurgi

Praktisk information og priser på næsekirurgi

Er du utilfreds med din næse? Du er langt fra den eneste – næseoperationer er en af de mest populære kosmetiske indgreb i dag hos både mænd og kvinder. Næsekirurgen på HCA Klinikken er en af Danmarks bedste og mest erfarne speciallæger i næsekirurgi, og han kan hjælpe dig med at få den næse, du ønsker dig.

Priser på næsekirurgi

Forundersøgelse til næseoperation

Kr. 800,-

Kosmetisk næseoperation i lokalbedøvelse

 Kr. 18.000 – 32.000,-

Kosmetisk næseoperation i fuld bedøvelse

Kr. 26.000 – 46.000,-

Næsekorrektion pga. forsnævring i næsen

Kr. 20.000 – 28.000,-

Kontrol efter eget ønske

Kr. 500,-

Om næseoperation

Næsens vigtigste funktioner er at opvarme, rense og fugte indåndingsluften, men næsens udseende har også stor betydning. Da næsen er placeret centralt i ansigtet, får den afgørende indflydelse på, hvordan vi oplever hele ansigtet og dermed en persons udseende.

Hvis din næse er for stor, for krum, for buet, for spids, for bred, eller hvis der er skævheder, kan den korrigeres til et mere harmonisk udseende ved en operation, som udføres af vores meget erfarne næsekirurg på HCA Klinikken, Aksel Grøntved. Målet er at skabe bedre harmoni mellem din næse og dit ansigt.

Du får et trygt behandlingsforløb

På HCA Klinikken har vi fokus på patienten, og vores kirurger lytter til dig og tilrettelægger så vidt muligt behandlingen efter dine ønsker. Du vil være i trygge hænder fra start til slut af behandlingsforløbet, og efter endt operation får du et telefonnummer på din behandlende læge, så du altid kan komme i kontakt med lægen i tilfælde af spørgsmål, tvivl eller akutte situationer.

Vi gør opmærksom på, at behandlingen er individuel, og at resultatet varierer fra person til person.

Patientinformation for næsekirurgi