Spring til indhold

Næsekirurgi

Praktisk information og priser på næsekirurgi

Er du utilfreds med din næse? Du er langt fra den eneste – næseoperationer er en af de mest populære kosmetiske indgreb i dag hos både mænd og kvinder. På HCA Klinikken er det vores speciallæge i kosmetisk plastikkirurgi, Rasmus Nygård Kristensen, der foretager al næsekirurgi.

Priser på næsekirurgi

Forundersøgelse til næseoperation

Kr. 700,-

Kosmetisk næseoperation i lokalbedøvelse

 Kr. 18.000 – 32.000,-

Kosmetisk næseoperation i fuld bedøvelse

Kr. 26.000 – 46.000,-

Næsekorrektion pga. forsnævring i næsen

Kr. 20.000 – 28.000,-

Om næseoperation

Næsens vigtigste funktioner er at opvarme, rense og fugte indåndingsluften, men næsens udseende har også stor betydning. Da næsen er placeret centralt i ansigtet, får den afgørende indflydelse på, hvordan vi oplever hele ansigtet og dermed en persons udseende.

Hvis din næse er for stor, for krum, for buet, for spids, for bred, eller hvis der er skævheder, kan den korrigeres til et mere harmonisk udseende med en operation. Målet er at skabe bedre harmoni mellem din næse og dit ansigt.

Du får et trygt behandlingsforløb

På HCA Klinikken har vi fokus på patienten, og vores kirurger lytter til dig og tilrettelægger så vidt muligt behandlingen efter dine ønsker. Du vil være i trygge hænder fra start til slut af behandlingsforløbet, og efter endt operation får du et telefonnummer på din behandlende læge, så du altid kan komme i kontakt med lægen i tilfælde af spørgsmål, tvivl eller akutte situationer.

Inden for kosmetisk plastikkirurgi og næsekirurgi gælder det, at du kun betaler for den første forundersøgelse, hvorefter alle efterfølgende forundersøgelser og kontroller er gratis.

Vi gør opmærksom på, at behandlingen er individuel, og at resultatet varierer fra person til person.

Patientinformation for næsekirurgi

Covid-19
close slider

Fra den 01. februar skal du hverken vise Coronapas eller test til operationer eller konsultationer. Mundbind vil heller ikke længere være påkrævet.

Du skal selvfølgelig ikke møde op på klinikken, hvis du ikke føler dig rask, så husk at ringe og aflyse din tid.