Spring til indhold

øjenbrynsløft

Praktisk information og priser på øjenbrynsløft

Nedsunkne øjenbryn kan ofte give vævsoverskud på øvre øjenlåg, eller de kan være asymmetrisk placerede, hvilket kan være kosmetisk genererende for mange. Hvis du føler dig genereret af dine nedsunkne øjenbryn, kan dette afhjælpes med et øjenbrynsløft.

Priser på øjenbrynsløft

Forundersøgelse til øjenbrynsløft

Kr. 700,-

Øjenbrynsløft i lokal bedøvelse

Kr. 9.500,-

Om øjenbrynsløft

Operation for nedsunkne øjenbryn foretages, når øjenbrynene er årsag til fornemmelse af vævsoverskud på øvre øjenlåg, eller hvis du er kosmetisk generet af nedsunkne eller asymmetrisk placerede bryn.

Effekten af operationen er vedvarende, men resultatet kan påvirkes af kroppens naturlige aldringsproces. Operationen kan gentages.

Et trygt behandlingsforløb

På HCA Klinikken har vi fokus på patienten med kirurger, der lytter til dig og tilrettelægger behandlingen så vidt muligt efter dine ønsker. Du vil være i trygge hænder fra start til slut af behandlingsforløbet, og efter endt operation får du et telefonnummer på kirurgen ved behov for akut lægehjælp.

Ved al plastikkirurgi betaler du for den første forundersøgelse, og alle efterfølgende forundersøgelser og kontroller er gratis.

Vi gør opmærksom på, at behandlingen er individuel, og at resultatet varierer fra person til person.

Patientinformation for øjenbrynsløft