Spring til indhold

øjenbrynsløft

Praktisk information og priser på øjenbrynsløft

Nedsunkne øjenbryn kan ofte give vævsoverskud på øvre øjenlåg, eller de kan være asymmetrisk placerede, hvilket kan være kosmetisk genererende for mange. Hvis du føler dig genereret af dine nedsunkne øjenbryn, kan dette afhjælpes med et øjenbrynsløft.

Øjenlågs optegning operation

Priser på øjenbrynsløft

Forundersøgelse til øjenbrynsløft

Kr. 700,-

Øjenbrynsløft i lokal bedøvelse

Kr. 8.500,-

Om øjenbrynsløft

Operation for nedsunkne øjenbryn foretages, når øjenbrynene er årsag til fornemmelse af vævsoverskud på øvre øjenlåg, eller hvis du er kosmetisk generet af nedsunkne eller asymmetrisk placerede bryn.

Effekten af operationen er vedvarende, men resultatet kan påvirkes af kroppens naturlige aldringsproces. Operationen kan gentages.

Du får et trygt behandlingsforløb

På HCA Klinikken har vi fokus på patienten, og vores kirurger lytter til dig og tilrettelægger så vidt muligt behandlingen efter dine ønsker. Du vil være i trygge hænder fra start til slut af behandlingsforløbet, og efter endt operation får du et telefonnummer på din behandlende læge, så du altid kan komme i kontakt med lægen i tilfælde af spørgsmål, tvivl eller akutte situationer.

Inden for plastikkirurgi gælder det, at du kun betaler for den første forundersøgelse, og alle efterfølgende forundersøgelser og kontroller er gratis.

Vi gør opmærksom på, at behandlingen er individuel, og at resultatet varierer fra person til person.

Patientinformation for øjenbrynsløft

Covid-19
close slider

Fra den 01. februar skal du hverken vise Coronapas eller test til operationer eller konsultationer. Mundbind vil heller ikke længere være påkrævet.

Du skal selvfølgelig ikke møde op på klinikken, hvis du ikke føler dig rask, så husk at ringe og aflyse din tid.