Spring til indhold

Øjenlågsoperation

Praktisk information og priser på øjenlågsoperation

Hængende øjenlåg eller poser under øjnene kan give et træt udseende og virke generende for mange, og for nogen kan det endda påvirke synet. Med en operation af enten øvre eller nedre øjenlåg kan du få et mere friskt udseende og slippe af med eventuelle synsproblemer. Tunge og hængende øjenlåg er et hyppigt problem, og på HCA Klinikken laver vi mange øjenlågsoperationer om året.
Øjenlågs optegning operation

Priser på øjenlågsoperation

Nedenstående priser er gældende fra den 01.05.2022.

Forundersøgelse til øjenlågsoperation

Kr. 700,-

Øvre øjenlåg i lokalbedøvelse

Kr. 9.500,-

Nedre øjenlåg i lokalbedøvelse

Kr. 12.500,-

Om øjenlågsoperation

Huden mister sin elasticitet med årene og kan medføre hængende øjenlåg eller poser under øjnene. For mange medfører dette et træt udseende, og i nogle tilfælde kan synet påvirkes. Ved hjælp af en øjenlågsoperation fjernes der hud og væv fra øvre og nedre øjenlåg, så du får et mere friskt udseende.

Effekten af operationen er vedvarende, men resultatet kan påvirkes af kroppens naturlige aldringsproces. Operationen kan gentages.

Vær opmærksom på at der skal gå minimum 4 måneder fra Botox-behandling til forundersøgelse og operation af øvre øjenlåg. 

Et trygt behandlingsforløb

På HCA Klinikken har vi fokus på patienten med kirurger, der lytter til dig og tilrettelægger behandlingen så vidt muligt efter dine ønsker. Du vil være i trygge hænder fra start til slut af behandlingsforløbet, og efter endt operation får du et telefonnummer på kirurgen ved behov for akut lægehjælp.

Ved al plastikkirurgi betaler du for den første forundersøgelse, og alle efterfølgende forundersøgelser og kontroller er gratis.

Vi gør opmærksom på, at behandlingen er individuel, og at resultatet varierer fra person til person.

Patientinformation for øjenlågsoperation