Spring til indhold

Øjenlågsoperation

Øjenlågs­operation i Odense hos erfarne specialister der har over 25 års erfaring

Her hos HCA Klinikken sidder vores hold af erfarne specialister i kosmetisk plastikkirurgi altid klar til at hjælpe dig, der gerne vil ændre udtrykket på dine øjenlåg. Vi er eksperter i øjenlågsoperationer, og du kan derfor altid komme til os, hvis du er træt af at dine øjenlåg hænger.

Vi kan skabe det look, du drømmer om, og vi klarer din øjenlågsoperation med en professionel tilgang, så du kan føle dig tryg under forløbet, og så du kommer til at stå tilbage med et smukt resultat. Det hele klarer vi i vores klinik i Odense, hvor vi byder gæster fra hele landet velkomne med vores høje kvalitet og gode priser.

Praktisk information og priser på øjenlågsoperation

Hængende øjenlåg eller poser under øjnene kan give et træt udseende og virke generende for mange, og for nogen kan det endda påvirke synet. Med en operation af enten øvre eller nedre øjenlåg kan du få et mere friskt udseende og slippe af med eventuelle synsproblemer. Tunge og hængende øjenlåg er et hyppigt problem, og på HCA Klinikken laver vi mange øjenlågsoperationer om året.
Øjenlågs optegning operation

Priser på øjenlågsoperation

Nedenstående priser er gældende fra den 01.05.2022.

Forundersøgelse til øjenlågsoperation

Kr. 700,-

Øvre øjenlåg i lokalbedøvelse

Kr. 9.500,-

Nedre øjenlåg i lokalbedøvelse

Kr. 12.500,-

Om øjenlågsoperation

Huden mister sin elasticitet med årene og kan medføre hængende øjenlåg eller poser under øjnene. For mange medfører dette et træt udseende, og i nogle tilfælde kan synet påvirkes. Ved hjælp af en øjenlågsoperation fjernes der hud og væv fra øvre og nedre øjenlåg, så du får et mere friskt udseende.

Effekten af operationen er vedvarende, men resultatet kan påvirkes af kroppens naturlige aldringsproces. Operationen kan gentages.

Vær opmærksom på at der skal gå minimum 4 måneder fra Botox-behandling til forundersøgelse og operation af øvre øjenlåg. 

Et trygt behandlingsforløb

På HCA Klinikken har vi fokus på patienten med kirurger, der lytter til dig og tilrettelægger behandlingen så vidt muligt efter dine ønsker. Du vil være i trygge hænder fra start til slut af behandlingsforløbet, og efter endt operation får du et telefonnummer på kirurgen ved behov for akut lægehjælp.

Ved al plastikkirurgi betaler du for den første forundersøgelse, og alle efterfølgende forundersøgelser og kontroller er gratis.

Vi gør opmærksom på, at behandlingen er individuel, og at resultatet varierer fra person til person.

Patientinformation for øjenlågsoperation

Hvad koster en øjenlågsoperation? Se vores lave og gennemsigtige priser

Når vi hos HCA Klinikken har kunder fra hele landet, skyldes det bl.a., at vi tilbyder gode priser. Hos os kan du altid få en skarp pris på øjenlågsoperation, så du får de bedste økonomiske forudsætninger for at skabe det look, du drømmer om.

Vores priser er også altid 100 % gennemsigtige, hvilket vil sige, at du kan regne med de priser, du finder lige her på siden. Du slipper med andre ord for overraskelser, for den pris du finder her på siden, er den pris, du kommer til at betale, når din øjenlågsoperation er færdig.

Opnå et mere ungdommeligt look med et øjenlågsløft i Odense

Øjnene er små men ikke desto mindre helt afgørende dele af dit ansigt, og derfor er dine øjne også afgørende i forhold til dit look. Hvis dine øjne ser gamle og trætte ud, kommer hele dit ansigt til at se gammelt og træt ud, og du kan derfor genvinde et mere ungdommeligt look ved at gøre noget ved dine øjne, hvis dine øjenlåg er tunge og hænger.

Med vores operation af øjenlåg i Odense vil dine øjne komme til at se mere åbne og ungdommelige ud, og du vil få reduceret eller fjernet poser under øjnene. Alle kan få fjernet tunge øjenlåg i Odense hos os, og du skal derfor ikke tøve med at kontakte os i dag.

Nedre øjenlågsoperation og øvre øjenlågsoperation – hvad er forskellen?

Alle mennesker er udstyret med både nedre øjenlåg og øvre øjenlåg. Her hos HCA Klinikken tilbyder vi operationer af begge, så du kan få et ungdommeligt look omkring hele øjet. En operation af øvre øjenlåg vil fjerne overskydende hud fra det øverste øjenlåg, mens en operation af nedre øjenlåg vil fjerne overskydende hud fra nedre øjenlåg.

Det er ikke nødvendigvis nødvendigt for dig at få en operation på både øvre og nedre øjenlåg, da det afhænger af din specifikke situation.

Hør mere om mulighederne for øjenlågsoperation

Hvis du er nysgerrig efter at høre mere om dine muligheder for at få foretaget en øjenlågsoperation i Odense på vores klinik, kan du altid give os et kald. Vi vil gerne tage en snak med dig om dine muligheder og svare på alle de spørgsmål, du går rundt med.