Spring til indhold

Øjenlågsoperation

Praktisk information og priser på øjenlågsoperation

Hængende øjenlåg eller poser under øjnene kan give et træt udseende og virke generende for mange, og for nogen kan det endda påvirke synet. Med en operation af enten øvre eller nedre øjenlåg kan du få et mere friskt udseende og slippe af med eventuelle synsproblemer. Tunge og hængende øjenlåg er et hyppigt problem, og på HCA Klinikken laver vi mange øjenlågsoperationer om året.
Øjenlågs optegning operation

Priser på øjenlågsoperation

Nedenstående priser er gældende fra den 01.05.2022.

Forundersøgelse til øjenlågsoperation

Kr. 700,-

Øvre øjenlåg i lokalbedøvelse

Kr. 9.500,-

Nedre øjenlåg i lokalbedøvelse

Kr. 11.500,-

Om øjenlågsoperation

Huden mister sin elasticitet med årene og kan medføre hængende øjenlåg eller poser under øjnene. For mange medfører dette et træt udseende, og i nogle tilfælde kan synet påvirkes. Ved hjælp af en øjenlågsoperation fjernes der hud og væv fra øvre og nedre øjenlåg, så du får et mere friskt udseende.

Effekten af operationen er vedvarende, men resultatet kan påvirkes af kroppens naturlige aldringsproces. Operationen kan gentages.

Du får et trygt behandlingsforløb

På HCA Klinikken har vi fokus på patienten, og vores kirurger lytter til dig og tilrettelægger så vidt muligt behandlingen efter dine ønsker. Du vil være i trygge hænder fra start til slut af behandlingsforløbet, og efter endt operation får du et telefonnummer på din behandlende læge, så du altid kan komme i kontakt med lægen i tilfælde af spørgsmål, tvivl eller akutte situationer.

Inden for plastikkirurgi gælder det, at du kun betaler for den første forundersøgelse, og alle efterfølgende forundersøgelser og kontroller er gratis.

Vi gør opmærksom på, at behandlingen er individuel, og at resultatet varierer fra person til person.

Patientinformation for øjenlågsoperation

Covid-19
close slider

Fra den 01. februar skal du hverken vise Coronapas eller test til operationer eller konsultationer. Mundbind vil heller ikke længere være påkrævet.

Du skal selvfølgelig ikke møde op på klinikken, hvis du ikke føler dig rask, så husk at ringe og aflyse din tid.