Spring til indhold

fjernelse af Overskydende hud på nedre ryg

Praktisk information og priser på fjernelse af overskydende hud på nedre ryg

Få fjernet slap hud på nedre ryg ved vores speciallæger på HCA Klinikken, som har mange års erfaring med hudreduktion.
fedt reduktion

Priser på fjernelse af overskydende hud på nedre ryg

Forundersøgelse til fjernelse af overskydende hud på nedre ryg

Kr. 700,-

Fjernelse af overskydende hud på nedre ryg i fuld bedøvelse
inkl. overnatning og efterkontroller

Fra 32.000,-

Om fjernelse af overskydende hud på nedre ryg

Overskydende hud kan sætte sig på den nedre del af ryggen, men derudover kan det også forekomme andre steder på kroppen:


Effekten af fjernelse af overskydende hud på alle kropsområder er vedvarende, men resultatet kan påvirkes af faktorer som kroppens naturlige aldring og yderligere vægtændringer.

Fjernelse af overskydende hud på nedre ryg kan også kombineres med en maveplastik, hvor den overskydende hud fjernes på både mave og nedre ryg under samme operation. Læs mere om maveplastik her.

Du får et trygt behandlingsforløb

På HCA Klinikken har vi fokus på patienten, og vores kirurger lytter til dig og tilrettelægger så vidt muligt behandlingen efter dine ønsker. Du vil være i trygge hænder fra start til slut af behandlingsforløbet, og efter endt operation får du et telefonnummer på din behandlende læge, så du altid kan komme i kontakt med lægen i tilfælde af spørgsmål, tvivl eller akutte situationer.

Inden for plastikkirurgi gælder det, at du kun betaler for den første forundersøgelse, og alle efterfølgende forundersøgelser og kontroller er gratis.

Vi gør opmærksom på, at behandlingen er individuel, og at resultatet varierer fra person til person.

Patientinformation for fjernelse af overskydende hud på nedre ryg

Anmeldelse

Jeg har mange gange været fuld bedøvet, men den bedste oplevelse har været, da Alan Kimper-Karl stod for bedøvelsen på HCA Klinikken – jeg var helt okay, da jeg vågnede igen, hvilket jeg aldrig har prøvet før. Han har mine varmeste anbefalinger, og han er en meget behagelig og imødekommende person.

– Klaus, tidligere patient på HCA Klinikken

Covid-19
close slider

Fra den 01. februar skal du hverken vise Coronapas eller test til operationer eller konsultationer. Mundbind vil heller ikke længere være påkrævet.

Du skal selvfølgelig ikke møde op på klinikken, hvis du ikke føler dig rask, så husk at ringe og aflyse din tid.