Spring til indhold

Pandeløft

Praktisk information og priser på pandeløft

Pandeløft er et kirurgisk indgreb, der udglatter rynker i panden og løfter øjenbrynene. Med et pandeløft opnår du et friskere og yngre udseende. Din tryghed og sikkerhed er vigtig for os, og derfor vil den samme læge følge dig gennem hele forløbet.
Plastik forberedende konsultation

Priser på pandeløft

Forundersøgelse til pandeløft

Kr. 700,-

Pandeløft i fuld bedøvelse
inkl. overnatning og efterkontroller

Kr. 25.500,-

Om pandeløft

Med alderen mister vores hud sin elasticitet og bliver slap og rynket. Faktorer såsom rygning og solens ultraviolette stråler påvirker også hudens elasticitet. Hvis du har rynker i panden og nedsunkne øjenbryn, som du vil gøre noget ved, er pandeløft en god løsning. Et pandeløft udglatter både vandrette og lodrette rynker og hæver øjenbrynene.

Resultatet af operationen er permanent, men kan påvirkes af kroppens naturlige aldringsproces.

Du får et trygt behandlingsforløb

På HCA Klinikken har vi fokus på patienten, og vores kirurger lytter til dig og tilrettelægger så vidt muligt behandlingen efter dine ønsker. Du vil være i trygge hænder fra start til slut af behandlingsforløbet, og efter endt operation får du et telefonnummer på din behandlende læge, så du altid kan komme i kontakt med lægen i tilfælde af spørgsmål, tvivl eller akutte situationer.

Inden for plastikkirurgi gælder det, at du kun betaler for den første forundersøgelse, og alle efterfølgende forundersøgelser og kontroller er gratis.

Vi gør opmærksom på, at behandlingen er individuel, og at resultatet varierer fra person til person.

Patientinformation for pandeløft

Anmeldelse

Klinikken får mine varmeste anbefalinger. Efter en meget vellykket operation med det flotteste resultat, man kan ønske sig, er der kun at sige: Fantastisk klinik med de sødeste og dygtigste mennesker. Stor ros til alle for god behandling. Vil altid vælge jer igen.

– Frederikke, tidligere patient på HCA Klinikken

Covid-19
close slider

Fra den 01. februar skal du hverken vise Coronapas eller test til operationer eller konsultationer. Mundbind vil heller ikke længere være påkrævet.

Du skal selvfølgelig ikke møde op på klinikken, hvis du ikke føler dig rask, så husk at ringe og aflyse din tid.