Spring til indhold

Refertilisation

Praktisk information og priser på refertilisation

Er du engang blevet steriliseret, men du er måske et nyt sted i livet nu, hvor du ønsker at få din sterilitet tilbage? Heldigvis er det muligt at gendanne steriliteten med en refertilisation.

Priser på refertilisation

Forundersøgelse til refertilisation

Kr. 700,-

Ambulant refertilisation i lokalbedøvelse

Kr. 16.000,-

Om refertilisation

Det er svært at sige hvor stor chance, der er for at blive fertil igen, da det afhænger af hvor lang tid, der er imellem de to indgreb. Eksempelvis kan vi nævne, at der er mænd, der har opnået fertilitet efter knap 20 års sterilitet. Bortset fra de fysiske forhold, der ændrer sig med tiden, sker der også i mange tilfælde en kemisk ændring efter sterilisation. Nogle mænd begynder nemlig med at danne antistoffer imod deres egne sædceller, hvilket resulterer i nedsat levedygtighed af sædcellerne. På trods af dette er det erfaret, at koncentrationen af disse antistoffer typisk falder, når der igen bliver skabt afløb for sædcellerne, og det gør der med en refertilisation.

Vi gør opmærksom på, at behandlingen er individuel, og at resultatet varierer fra person til person.

sædceller

Patientinformation for refertilisation

Fortryd sterilisering - Genskab en udført sterilisering

Sterilisation af mænd, kan fortrydes, men behandlingen varierer fra person til person. Vi sørger for en sikker refertilisation af mænd. Vi har mange års erfaring med refertilisation af mænd.

Covid-19
close slider

Fra den 01. februar skal du hverken vise Coronapas eller test til operationer eller konsultationer. Mundbind vil heller ikke længere være påkrævet.

Du skal selvfølgelig ikke møde op på klinikken, hvis du ikke føler dig rask, så husk at ringe og aflyse din tid.