Spring til indhold

Refertilisation

Praktisk information og priser på refertilisation

Er du engang blevet steriliseret, men nu er du måske et nyt sted i livet, hvor du ønsker at få din sterilitet tilbage? Heldigvis er det muligt at gendanne steriliteten med en refertilisation. På HCA Klinikken er det speciallæge Henrik Toft Nielsen, der udfører alle refertilisationer. 

Priser på refertilisation

Forundersøgelse til refertilisation

Kr. 700,-

Ambulant refertilisation i lokalbedøvelse

Kr. 16.000,-

Om refertilisation

Det er svært at sige hvor stor chance, der er for at blive fertil igen, da det afhænger af hvor lang tid, der er imellem de to indgreb. Eksempelvis kan vi nævne, at der er mænd, der har opnået fertilitet efter knap 20 års sterilitet. Bortset fra de fysiske forhold, der ændrer sig med tiden, sker der også i mange tilfælde en kemisk ændring efter sterilisation. Nogle mænd begynder nemlig med at danne antistoffer imod deres egne sædceller, hvilket resulterer i nedsat levedygtighed af sædcellerne. På trods af dette er det erfaret, at koncentrationen af disse antistoffer typisk falder, når der igen bliver skabt afløb for sædcellerne, og det gør der med en refertilisation.

Et trygt behandlingsforløb

På HCA Klinikken har vi fokus på patienten med kirurger, der lytter til dig og tilrettelægger behandlingen så vidt muligt efter dine ønsker. Du vil være i trygge hænder fra start til slut af behandlingsforløbet, og efter endt operation får du et telefonnummer på kirurgen ved behov for akut lægehjælp.

Vi gør opmærksom på, at behandlingen er individuel, og at resultatet varierer fra person til person.

Patientinformation for refertilisation

Anmeldelse

Jeg fik i august 2022 lavet en refertilisation af Henrik på HCA Klinikken i Odense. Det var meget tvivlsomt, om det ville blive en succes, da der var gået 12 år, siden jeg blev steriliseret. Det var Henrik meget opmærksom på at fortælle til forundersøgelsen forud for operationen. Men der var ingen tvivl hos os. Hvis der var den mindste chance for succes, så skulle det prøves af.

Selve operationen gik, som den skulle, og der var efterfølgende ingen komplikationer.

Jeg testede første gang kvaliteten af sæden efter 3 måneder, og allerede dengang så det lovende ud. Jeg har så efterfølgende testet igen, og sædkvaliteten er i top. Det er vildt, at det kan lade sig gøre! 

Jeg kan derfor kun give HCA Klinikken og Henrik mine varmeste anbefalinger. I har været med til at gøre det muligt for os at forfølge en drøm, som har levet i mange år. Vi krydser fingre og håber på snarlig familieforøgelse. 

– Kristian