Spring til indhold

Stritøreoperation

Praktisk information og priser på operation af stritører

Stritører kan ofte være årsagen til drillerier af især børn og kan medføre psykiske følger. Ved at blive opereret får du øget selvtilliden og din livskvalitet.
Stritøreoperation

Priser på stritøreoperation

Nedenstående priser er gældende fra den 01.05.2022.

Forundersøgelse til stritøreoperation

Kr. 700,-

Operation i lokalbedøvelse

Kr. 14.500,-

Operation i fuld bedøvelse

Kr. 19.500,-

Operation af ét øre i lokalbedøvelse

Kr. 9.000,-

Om stritører

Stritører er medfødt og ofte arveligt. Det er typisk begge ører, men der er også tilfælde, hvor kun det ene øre stritter. Især børn kan være udsatte for drillerier, hvis de har stritører.

Operation af børn under 15 år foregår som regel i fuld bedøvelse, og dette tilbydes kun i det offentlige. På HCA Klinikken laves operationen i lokalbedøvelse, evt. suppleret med let sedation.

Vi gør opmærksom på, at behandlingen er individuel, og at resultatet varierer fra person til person.

Patientinformation for stritøreoperation

Anmeldelse

Man får rigtige gode informationer, og jeg følte mig helt tryg på HCA Klinikken. Personalet er super kvalificeret og kompetent. De søde sygeplejersker får ens indlæggelse til at føles som et luksusophold. Kan helt klart give mine varmeste anbefalinger.

– Nanna, tidligere patient på HCA Klinikken

Operation af stritøre på en skønhedsklinik

Hvornår har man stritører (flyveører), vi udfører operation af stritører. Vi har mange års erfaring med stritøreoperationer. Vi guider dig igennem hvordan en stritøreoperation foregår, du kan være sikker på at du er i trygge hænder.