Spring til indhold

Udskiftning af implantater

Praktisk information og priser på udskiftning af implantater

Ønsker du at få dine implantater udskiftet, kan du komme ind til en uforpligtende forundersøgelse på HCA Klinikken og få en snak med en af vores speciallæger. Tryghedsgaranti er inkluderet i prisen, og den samme læge følger dig gennem hele behandlingsforløbet.
Udskiftning af implantater
Udskiftning af implantater til en god pris

Priser på udskiftning af implantater

Nedenstående priser er gældende fra den 20.06.2022.

Forundersøgelse til udskiftning af implantater

Kr. 700,-

Udskiftning af implantater i fuld bedøvelse
inkl. overnatning og efterkontroller

Kr. 36.500,-

Udskiftning af implantater + lille brystløft i fuld bedøvelse
inkl. overnatning og efterkontroller

Kr. 49.950,-

Udskiftning af implantater + stort brystløft i fuld bedøvelse
inkl. overnatning og efterkontroller

Kr. 55.950,-

Mommy makeover: Udskiftning af implantater + maveplastik i fuld bedøvelse
inkl. overnatning og efterkontroller

Kr. 64.950,-

Tillæg for implantater 550 – 800 cc

Kr. 5.000,-

Tillæg for anatomiske implantater

Kr. 5.000,-

Tillæg for fjernelse af kapseldannelse/implantat ruptur/skift af plan

Fra 10.000,-

Om udskiftning af implantater

Der kan være flere årsager til ønsket og behovet for udskiftning af implantater. Måske ønsker du dig en anden størrelse, et andet slags implantat eller en anden placering. I nogle tilfælde kan det også være eventuelle komplikationer, der er årsagen til dit ønske om udskiftning af implantat.

Vi bruger EUROSILICONE implantater, og der er et stort udvalg af implantater. Producenten af EUROSILICONE implantater garanterer en holdbarhed på op til 20 år, og du har livstidsgaranti på dine implantater. Læs mere om implantaterne her.

Er du i den uheldige situation, at dine implantater skal skiftes ud pga. kapseldannelse eller ruptur, så tilbyder producenten et gratis erstatningsimplantat. På HCA Klinikken har vi også en garanti, der siger, at du inden for fem år efter din operation kan opereres gratis i tilfælde af kapseldannelse eller ruptur.

Hvis du ikke oplever nogle problemer med dine implantater, kan det være svært at vide, hvornår de burde udskiftes. Vi oplever, at de fleste vælger at få deres implantater udskiftet efter 15 år.

Varigheden af udskiftning af implantater påvirkes af kroppens naturlige aldring samt af graviditet og amning.

Udskiftning af implantater kan kombineres med en maveplastik. Operationen kaldes for en mommy makeover, og du kan læse mere om den her. Det er også muligt at kombinere udskiftning af implantater med et brystløft.

Du får et trygt behandlingsforløb

På HCA Klinikken har vi fokus på patienten, og vores kirurger lytter til dig og tilrettelægger så vidt muligt behandlingen efter dine ønsker. Du vil være i trygge hænder fra start til slut af behandlingsforløbet, og efter endt operation får du et telefonnummer på din behandlende læge, så du altid kan komme i kontakt med lægen i tilfælde af spørgsmål, tvivl eller akutte situationer.

Inden for plastikkirurgi gælder det, at du kun betaler for den første forundersøgelse, og alle efterfølgende forundersøgelser og kontroller er gratis.

Vi gør opmærksom på, at behandlingen er individuel, og resultatet varierer fra person til person.

Patientinformation for udskiftning af implantater

Covid-19
close slider

Fra den 01. februar skal du hverken vise Coronapas eller test til operationer eller konsultationer. Mundbind vil heller ikke længere være påkrævet.

Du skal selvfølgelig ikke møde op på klinikken, hvis du ikke føler dig rask, så husk at ringe og aflyse din tid.