Spring til indhold

Uønsket brystdannelse

Praktisk information og priser på uønsket brystdannelse hos mænd

Gynækomasti er den faglige betegnelse for uønsket brystdannelse hos mænd, og det er et forholdsvis udbredt problem. På HCA Klinikken har vi stor erfaring med gynækomastioperationer.

Priser på gynækomasti

Alle priser er inklusiv:
✓ Patientforsikring
✓ Kontrol
✓ Vest

Nedenstående priser er gældende fra den 11.10.2023.

Forundersøgelse til gynækomasti

Kr. 700,-

Kirurgisk fjernelse af kirtelvæv

Kr. 12.500,-

Fedtsugning

Kr. 18.000,-

Fedtsugning + kirurgisk fjernelse af kirtelvæv

Kr. 24.000,-

Tillæg ved fuld bedøvelse

Kr. 5.000,-

Om gynækomasti

Uønsket brystdannelse hos mænd, også kaldet gynækomasti, er en forstørrelse af mænds brystkirtelvæv. Det kan være medfødt, men det kan også dannes senere i livet oftest på grund af indtagelse af steroider eller overvægt. For nogle mænd udgør brystdannelse ikke kun et kosmetisk problem, men også et fysisk problem, da brystdannelsen kan give ømhed og smerter i brystvævet. 

Brystdannelse består af enten fedtvæv eller kirtelvæv. Typisk består det af en kombination af begge dele. Ved hjælp af fedtsugning ofte kombineret med kirurgisk fjernelse af selve kirtelvævet kan du få en flot brystkasse igen. 

Effekten af operationen er vedvarende, men resultatet kan påvirkes af faktorer som kroppens naturlige aldring og vægtændringer. 

Hvis du har taget anabolske steroider før operationen, og du fortsætter med det efter operationen, er det muligt, at der sker tilbagefald. Derfor fraråder vi fortsat brug af anabolske steroider.

Et trygt behandlingsforløb

På HCA Klinikken har vi fokus på patienten med kirurger, der lytter til dig og tilrettelægger behandlingen så vidt muligt efter dine ønsker. Du vil være i trygge hænder fra start til slut af behandlingsforløbet, og efter endt operation får du et telefonnummer på kirurgen ved behov for akut lægehjælp.

Ved al plastikkirurgi betaler du for den første forundersøgelse, og alle efterfølgende forundersøgelser og kontroller er gratis.

Vi gør opmærksom på, at behandlingen er individuel, og at resultatet varierer fra person til person.

Patientinformation for gynækomasti