Spring til indhold

Uønsket brystdannelse

Praktisk information og priser på uønsket brystdannelse hos mænd

Uønsket brystdannelse. Gynækomasti er den faglige betegnelse for uønsket brystdannelse hos mænd, og det er et forholdsvis udbredt problem. På HCA Klinikken har vi stor erfaring med gynækomastioperationer.
operations billede HCA klinikken

Priser på gynækomasti

Forundersøgelse til gynækomasti

Kr. 700,-

Fedtsugning

Kr. 13.000,-

Kirurgisk fjernelse af kirtelvæv

Kr. 10.500,-

Fedtsugning + kirurgisk fjernelse af kirtelvæv

Kr. 17.000,-

Tillæg ved fuld bedøvelse

Kr. 5.000,-

Om gynækomasti

Uønsket brystdannelse hos mænd, også kaldet gynækomasti, er en forstørrelse af mænds brystkirtelvæv. Det kan være medfødt, men det kan også dannes senere i livet oftest på grund af indtagelse af steroider eller overvægt. For nogle mænd udgør brystdannelse ikke kun et kosmetisk problem, men også et fysisk problem, da brystdannelsen kan give ømhed og smerter i brystvævet. Brystdannelse består af enten fedtvæv eller kirtelvæv. Typisk består det af en kombination af begge dele. Ved hjælp af fedtsugning ofte kombineret med kirurgisk fjernelse af selve kirtelvævet kan du få en flot brystkasse igen. Effekten af operationen er vedvarende, men resultatet kan påvirkes af faktorer som kroppens naturlige aldring og vægtændringer. Hvis du har taget anabolske steroider før operationen, og du fortsætter med det efter operationen, er det muligt, at der sker tilbagefald. Derfor fraråder vi fortsat brug af anabolske steroider.

Du får et trygt behandlingsforløb

På HCA Klinikken har vi fokus på patienten, og vores kirurger lytter til dig og tilrettelægger så vidt muligt behandlingen efter dine ønsker. Du vil være i trygge hænder fra start til slut af behandlingsforløbet, og efter endt operation får du et telefonnummer på din behandlende læge, så du altid kan komme i kontakt med lægen i tilfælde af spørgsmål, tvivl eller akutte situationer. Inden for plastikkirurgi gælder det, at du kun betaler for den første forundersøgelse, og alle efterfølgende forundersøgelser og kontroller er gratis. 

Vi gør opmærksom på, at behandlingen er individuel, og at resultatet varierer fra person til person.

Patientinformation for gynækomasti

Covid-19
close slider

Fra den 01. februar skal du hverken vise Coronapas eller test til operationer eller konsultationer. Mundbind vil heller ikke længere være påkrævet.

Du skal selvfølgelig ikke møde op på klinikken, hvis du ikke føler dig rask, så husk at ringe og aflyse din tid.